19 / 04 / 2024

Kiğılı 16’ıncı mağazasını Zorlu Center’da açtı!

Kiğılı 16’ıncı mağazasını Zorlu Center’da açtı!

Erkek giyim markası Abdullah Kiğılı, 16’ıncı mağazasını Zorlu Center’da açtı. Toplam 270 metrekare alanı bulunan mağazanın açılış törenine markanın Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı ile şovmen Mehmet Ali Erbil de katıldı....



Erkek giyim markası Abdullah Kiğılı, 16’ıncı mağazasını Zorlu Center’da açtı. Toplam 270 metrekare alanı bulunan mağazanın açılış törenine markanın Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı ile şovmen Mehmet Ali Erbil de katıldı.


Zorlu Center’da müşterilerine deneyimli kadroları ile hitap edeceklerini belirten Kiğılı, “Erkek giyimde kendini kanıtlamış bir markadır Kiğılı. Kiğılı’nın önem verdiği Abdullah Kiğılı markası ise 75 senelik deneyimin getirdiği ‘masterpiece’ bir marka olarak, pek çok erkeğin tercihidir. Bu bilinçle yeni mağazayı açtık; amacımız müşterilere rahat, huzurlu alışveriş imkanı sunmak.” dedi.Kiğılı, ürün adetlerini artırma, erkeklere yeni seçenekler sunmayı da temel aldıklarını ifade etti.Yeni ‘Limited Edition’ koleksiyonunu Zorlu Center’da görücüye çıkaran Abdullah Kiğılı, ‘Pure Cashmere’ ceketlerle de iddialı.2014 kış koleksiyonlarının özel olduğunu dile getiren Kiğılı, şunları kaydetti: “Bu sezon takım elbiselerimize bir yenilik getirerek müşterilerimize daha özel kıyafet hissi yaşatma niyetindeyiz. Ünlü kumaş firmaları ve ünlü tasarımcılarla çalışarak bu sezon takım elbiselerimize farklılık getirdik. ’Limited Edition’ adını verdiğimiz koleksiyonumuzda, adetler sınırlı sayıda üretildi. Bu line, iç tasarımından dışına kadar, her detayı ayrı, zarif şıklık odaklı bir line.



Zaman Gazetesi


Geri Dön