20 / 04 / 2024

Kiğılı, Ninova AVM'den sonra 5 mağaza birden açacak!

Kiğılı, Ninova AVM'den sonra 5 mağaza birden açacak!

Kigılı'nın ajandasında sırada Antakya var. 14 Ekimde Antakya Prime Mallda 205.mağazasını açacak olan Kiğılı, daha sonra sırayla Kayseri Forum AVM, Bayrampaşa Ora AVM, Susurluk Yasa Tesisleri ve Bandırma Liman AVMde sevenlerine merhaba diyecek



Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Kiğılı, Türkiyedeki mağaza açılışlarına ara vermiyor. Dev marka, Ekim ayında açacağı 5 yeni mağaza ile 209 mağaza sayısına ulaşmış olacak.

Erkek hazır giyimde öncü marka Kiğılı, 2011 hedeflerine ulaşmak için hız kesmeden yoluna devam ediyor. Dünyada ve Türkiyede birbiri ardına açtığı mağazalarla mağazalaşma konusunda örnek olan Kiğılının, 2011  hedefi 220 mağaza sayısına ulaşmasına çok az kaldı. En son Diyarbakır Ninova AVMde 204. mağazasını açan tecrübeli marka, Ekim ayında açacağı 5 yeni mağaza ile sayısını 209a çıkarmış olacak.

Kiğılıdan 5 Yeni Mağaza Daha

Yeni mağazalarını Türkiyenin dört bir yanında açmaya devam eden markanın ajandasında sırada Antakya var. 14 Ekimde Antakya Prime Mallda 205.mağazasını açacak olan Kiğılı, daha sonra sırayla Kayseri Forum AVM, Bayrampaşa Ora AVM, Susurluk Yasa Tesisleri ve Bandırma Liman AVMde sevenlerine merhaba diyecek.

Sadece Türkiyede değil yurtdışında da mağazalaşmasına devam eden Kiğılının yurtdışında 14 mağazası bulunmakta. İran, Gürcistan gibi Ortadoğu ülkelerinden sonra şimdi de gözünü Uzakdoğuya diken Kiğılı Çinde de mağaza açmayı planlıyor. İlk aşamada Çinde 20 mağaza açacak olan Kiğılının gelecek hedefleri büyük. Kiğılı CEOsu Hilal Suerdem Türkiyede Kiğılı olarak gösterdiğimiz emeğin sonuçlarını tüketicilerimizden olumlu geri bildirimler olarak alıyoruz. Markamıza yaptığımız büyük yatırımlar ve yurt dışında açacağımız yeni mağazalarımız ile dünya markası olma yolunda hızla ilerliyoruz. 2011 yılı sonunda 2010a göre %30 artışla 350 milyon TL Ciro elde ettik. 2023te Türkiyeden çıkan ilk 10 dünya markası arasında olacağımıza inanıyorum. diyerek markaya olan inancını belirtiyor.


Geri Dön