24 / 04 / 2024

Kiğılı yeni mağazasını 17 Burda AVM'de açtı!

Kiğılı yeni mağazasını 17 Burda AVM'de açtı!

Türkiye'nin 66 şehrinde 225 mağaza ile hizmet veren Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, 17 Burda AVM'de şıklık ve rahatlıktan ödün vermeden modayı takip eden erkeklerle buluşuyor.



Türkiye'nin 66 şehrinde 225 mağaza ile hizmet veren Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, 17 Burda AVM'de şıklık ve rahatlıktan ödün vermeden modayı takip eden erkelderle buluşuyor. 


 Kurulduğu günden bugüne erkek modasının öncü markalarından olan Kiğılı, 17 Burda AVM'deki mağazasının açılışını 9 Nisan 2015, Perşembe günü, Kiğılı markasının Kurucusu ve Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı'nın da katılımıyla gerçekleştirdi. Abdullah Kiğılı açılışta yaptığı konuşmada "Kiğılı olarak, Beyoğlu'nda ilk mağazamızı açmamızın üzerinden tam 46 yıl geçti. Kurulduğumuz ilk günden bugüne kaliteyi uygun fiyatla sunma anlayışımız doğrultusunda Türkiye'nin dört bir yanında mağazalar açtık. Bugün 66 şehirde 225, yurt dışında ise toplam 37 mağaza ile hizmet veriyoruz. En yeni mağazamız olan 17 Burda AVM'deki Kiğılı mağazasıyla Çanakkalelilerle buluşmaktan mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu. 


Hürses



Geri Dön