19 / 04 / 2024

Kiler GYO bu kez Kartal'a referans oluyor!

Kiler GYO bu kez Kartal'a referans oluyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da bulunan Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu projelerinin lansmanını gerçekleştirdi.



Avrupa'nın en yüksek residence binası "İstanbul Sapphire" projesine imza atan Kiler GYO, Anadolu Yakasında iki projeyi birden hayata geçiriyor. Kartal sahiline yakın bir noktada yer alan Towers ve Kordonboyu projeleri bölgedeki avantajlı konumuyla dikkat çekiyor.


Farklı lokasyonda farklı gelir gruplarına sunduğu kaliteli konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Kiler GYO'nun Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu projeleri İstanbul Sapphire Residence Seyir Terasında düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. Referans Kartal Towers, panoramik deniz ve adalar manzarasına hakim daireleriyle, terasta denize karşı jakuzi keyfi yapabileceğiniz yüksek yaşam standardı özellikleriyle öne çıkıyor.


Kiler GYO bu kez Kartal a referans oluyor!


LANSMAN DÖNEMİNE ÖZEL 260.000 TL'DEN BAŞLIYOR

 

31 katlı ve 24 katlı 2 bloktan oluşan projede 451 konut ve 800 metrekarelik ticari alan bulunuyor. Bölgede prestijli bir yaşam projesi olarak konumlanan Referans Kartal Towers'ta, fiyatlar lansman dönemize özel 260.000 TL'den başlarken, sağladığı yüksek prim avantajı ile konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.1+1,2+1, 3+1,4+1, 'e kadar dört çeşit konut tipinin yer aldığı projede; 5+1, 4+1 ve 3+1'den oluşan penthouse daireler de yer alıyor.Lüks ve konforlu detaylara sahip konut seçeneklerinin sunulduğu projede 1+1 daireler 49 metrekareden başlarken 3+1 daireler 155 ila 172 metrekare arasında değişiyor. Penthouse daireler ise 211 metrekare ile 404 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


1+1 ve 2+1 daireler projenin girişinde yer alan 4 katlı baza bölümünde bulunuyor. Kule bloklarında ise geniş aileler için daha büyük dairelerin yer aldığı Referans Kartal Towers'ta tüm daire tipleri rahat yaşam alanları için tasarlanırken aile öncelikli modem yaşam yatırımcılara sunuluyor.



ÇOÇUKLAR İÇİN RENGARENK EĞLENCE ALANLARI

Proje bitiminde bin kişinin yaşayacağı Referans Kartal Towers'ta çocuklar da unutulmadı. Projede kreş, aktivite terasları, renk bahçeleri, meyve korusu, yapay dere ve su oyun alanlarıyla çocuklu ailelere alternatifli eğlence alanları sunuyor. Ayrıca, projenin giriş katında yer alan cadde mağazaları da dilediğiniz kadar alışveriş keyfini sürmenize imkan sağlıyor.


EVİNİZ EN BÜYÜK EĞLENCENİZ OLACAK

Konforlu yaşam alanlarının yer aldığı projede; Açık ve kapalı yüzme havuzlar, hamam, sauna, hobisalonları, fitness ve pilates, dans stüdyoları, koşu ve yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal aktivite alanları sunuluyor.


Kiler GYO bu kez Kartal a referans oluyor!


HER YERE BİR KAÇ DAKİKADA ULAŞIM

Ulaşım ağı aksında yer alan Referans Kartal Towers'tan gideceğiniz yere birkaç dakika sonra ulaşmanız mümkün. Proje; Sahil yoluna iki dakika, Metroya iki dakika, Marmaray'a İki dakika, Adalet Sarayına iki dakika, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne üç dakika, Kartal İDO İskelesi'ne dört dakika, Maltepe, Pendik ve Bostancı İDO iskelelerine on yedi dakika, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na da yirmi yedi dakikada ulaşma imkanı sağlıyor.

 

 300 Milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Referans Kartal Towers'ta daire teslimleri Mayıs 2018'de yapılacak.


Kiler GYO bu kez Kartal a referans oluyor!


REFERANS KARTAL KORDONBOYU

Kiler GYO, Anadolu Yakası'ndaki ikinci gayrimenkul yatırımını Referans Kartal Kordonboyu ile devam ettiriyor.100 Milyon TL yatırım bedeli ile son derece değerli bir bölgede yer alan proje yüksek yatırım potansiyeli taşıyor. Yüksek standartlarda bir yaşam sunan Referans Kartal Kordonboyu'nda 94 konut ve 11 adet ticari ünite yer alıyor. 17 katlı tek bloktan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört tip konut seçeneğini sunuluyor.Kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan projede daireler 63 metrekare ile 235 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Lüks ve konforlu detaylara sahip konut seçeneklerinin sunulduğu projede daireler lansman dönemine özel KDV dahil 272.000 TL'den başlıyor. Adalar ve eşsiz deniz manzarasına hakim bir noktada alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.


Tel: 0 (212) 456 70 00

www.kilergyo.com/

www.referanskartalkordonboyu.com

referanskartaltowers.com




Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


KİLER GYO, Kartal'da iki projeyi birden satışa çıkardı. Kartal sahiline yakın bir noktada yer alan Referans Towers ve Referans Kordonboyu projelerine toplam 400 milyon lira yatırım yapıldı. Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Kartal'a iki projeleriyle değer sağlayacaklarını belirterek, şöyle konuştu: "Kartal'ın merkezinde yer alan projelerimizden Referans Towers 31 katlı ve 24 katlı 2 bloktan oluşuyor ve bu bloklarda 451 konut ile 800 metrekarelik ticari alanımız bulunuyor. Butik bir proje olan Kartal Kordonboyu projemiz 17 katlı tek bloktan oluşuyor. Bu blokumuzda da 94 konut ve 11 ticari ünite yer alacak. Kartal bölgesi İstanbul'da son derece yüksek bir yatırını potansiyeline sahip. Her iki projemizde ulaşım akslarının merkezinde bulunuyor." 


Her kesime hitap eden daire tipleri bulunuyor 

REFERANS Towers'ta 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 seçeneklerinde konutlar yer alıyor. Projede 5+1, 4+1 ve 3+1'den oluşan penthouse daireler de bulunuyor. Daire fiyatları 1260 bin liradan başlıyor. Referans Kartal Kordonboyu'nda ise 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneğini sunuluyor, Daireler 272 bin liradan satışa sunuluyor. 


Vatan



Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kiler GYO, Anadolu Yakasında iki projeyi birden hayata geçiriyor. Kartal sahiline yakın bir noktada yer alan Towers ve Kordonboyu projeleri bölgedeki avantajlı konumuyla dikkat çekiyor. 31 katlı ve 24 katlı 2 bloktan oluşan projede 451 konut ve 800 metrekarelik ticari alan bulunuyor. Bölgede prestijli bir yaşam projesi olarak konumlanan Referans Kartal Towers'ta, fiyatlar lansman dönemine özel 260 bin TL "d en başlarken, sağladığı yüksek prim avantajı ile konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor. 


Karar



Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kiler GYO, Kartal'da toplam 400 milyon TL'lik yatırımla Towers ve Kordonboyu projelerini hayata geçiriyor. Kiler GYO Başkanı Nahit Kiler, projelerin İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Kartal'ın ulaşım akslarının merkezinde olduğunu söyledi Kiler GYO, Anadolu yakasında iki projeyi birden hayata geçirerek, Kartal sahiline yakın Towers ve Kordonboyu projelerine start veriyor. 


Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu projeleriyle Kartal'a 400 milyon TL yatırım yaptıklarını belirten Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, "İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden birinde son derece değerli bir projeye imzamızı atıyoruz. İki projemiz de bu bölgeye katma değer sağlayacak donatılara sahip eşsiz projeler olacak. Toplamda 400 milyon TL'lik yatırım değeri ile hayata geçirdiğimiz Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Towers'ta fiyat 260 bin TL Kiler GYO'nun açıklamasına göre, Referans Kartal Towers'ta, fiyatlar lansman dönemine özel 260 bin TL'den başlıyor. Kordonboyu projelerimizi inşa ediyoruz" dedi. 


Kartal'ın merkezinde yer alan projelerden Referans Towers'ın 31 katlı ve 24 katlı 2 bloktan oluştuğunu ve bu bloklarda 451 konut ile 800 metrekarelik ticari alan bulunduğunu kaydeden Kiler, "Butik bir proje olan Kartal Kordonboyu ise 17 katlı tek bloktan oluşuyor. Kartal bölgesi İstanbul'da son derece yüksek bir yatırım potansiyeline sahip. Her iki projemiz de ulaşım akslarının merkezinde yer alıyor. Projelerimiz sahile 1-2, Metro ve Marmaray'a 2-3, İDO iskelesine 3-4 dakika gibi çok yakın mesafede bulunuyor" dedi. 


MAYIS 2018'DE TESLİM 94 KONUTLUK KORDONBOYU 

Referans Kartal Kordonboyu projesi 100 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiyor. 94 konut ve 11 adet ticari üniteden meydana gelen proje, 17 katlı tek bloktan oluşuyor. Projede daireler 63 metrekare ile 235 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Daireler lansmana özel KDV dahil 272 bin TL'den başlıyor. Projede; fitness, Türk hamamı, sauna, buhar odası ve aktivite alanlarının yanı sıra 500 metrekarelik Zen Bahçesi yer alıyor. 


Habertürk


Haber Sabah'ta şöyle yer aldı;


Avrupa'nın en yüksek rezidans binası "İstanbul Sapphire"e imza atan Kiler GYO, Anadolu Yakası'nda iki projeyi birden hayata geçiriyor. 400 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu'nda fiyatlar 260 bin liradan başlıyor. Kartal'ın merkezinde yer alan Referans Towers'ın 31 katlı ve 24 katlı 2 bloktan oluştuğunu belirten Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, "Her iki projemiz de ulaşım akslarının merkezinde yer alıyor" diye konuştu. Fiyatı 260 binden başlayan Referans Kartal Towers'ta konutların teslimi Mayıs 2018'de yapılacak. Referans Kartal Kordonboyu'nda ise daire fiyatları 272 bin liradan başlıyor.


Sabah 




Haber Milli Gazete Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Kiler GYO, Anadolu Yakası'nda iki projeyi birden hayata geçiriyor. Kiler GYO'nun Referans Kartal Tovvers ve Referans Kartal Kordonla oyu projeleri İstanbul Sapphire Residence Seyir Terasında düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu projeleriyle Kartal'a 400 milyon TL yatırım yaptıklarını belirten Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, "Kartal'ın merkezinde yer alan projelerimizden Referans Tovvers 31 katlı ve 24 katlı 2 bloktan oluşuyor ve bu bloklarda 451 konut ile 800 metrekarelik ticari alanımız bulunuyor. Butik bir proje olan Kartal Kordonboyu projemiz ise 17 katlı tek bloktan oluşuyor ve bu blokta 94 konut ile 11 ticari ünite yer alacak. Projelerimiz sahile 1-2 dakika, Metro ve Marmaray'a 2-3 dakika, Eğitim ve Araştırma Hastanesine 3-4 dakika, İDO iskelesine 3-4 dakika mesafede bulunuyor" diye konuştu. 


260 BİN TL'DEN BAŞLIYOR 


Referans Kartal Towers projesinde 31 katlı ve 24 katlı 2 bloktan oluşan projede 451 konut ve 800 metrekarelik ticari alan bulunuyor. Fiyatlar lansman dönemine özel 260 bin TL'den başlıyor. 1+1,2+1, 3+1, 4+1'e kadar 4 çeşit konut tipinin yer aldığı projede; 5+1,4+1 ve 3+1'den oluşan penthouse daireler de yer alıyor. 300 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Referans Kartal Towers'da daire teslimleri Mayıs 2018'de yapılacak. 


ADALAR VE DENİZ MANZARASI 


Kiler GYO, Anadolu Yakası'ndaki ikinci gayrimenkul yatırımını Referans Kartal Kordonboyu ile devam ettiriyor. 100 milyon TL yatırım bedeli ile Adalar ve deniz manzarasına hakim bir bölgede yer alan proje yüksek yatırım potansiyeli taşıyor. Yüksek standartlarda bir yaşam sunan Referans Kartal Kordonboyu'nda 94 konut ve 11 adet ticari ünite yer alıyor. 17 katlı tek bloktan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört tip konut seçeneğini sunuluyor. Projede daireler 63 metrekare ile 235 metrekare arasında değişiklik gösterirken, fiyatlar ise lansman dönemine özel KDV dahil 272 bin TL'den başlıyor. 



Milli Gazete




Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


AVRUPA'NIN en yüksek residence binası 'İstanbul Sapphire' projesine imza atan Kiler GYO, Anadolu Yakası'nda iki projeyi birden hayata geçiriyor. Kartal sahiline yakın bir noktada yer alan Towers ve Kordonboyu projeleri bölgedeki avantajlı konumuyla dikkat çekiyor. Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu projeleriyle Kartal'a 400 milyon TL yatırım yaptıklarını belirten Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, "İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden birinde çok değerli bir projeye imzamızı atıyoruz" diye konuştu. 


SAHİLE 1-2 DAKİKA MESAFEDE 

Kiler, "Projelerimiz sahile 1-2 dakika, metro ve Marmaray'a 2-3 dakika mesafede. Bölgeye biz de Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu ile değer katacağız" dedi. 


Akşam




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Kiler GYO'nun Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu projeleri satışa çıktı. İki projenin toplam yatınmdeğeri 400 milyon lira olarak hesaplandı. KİLER GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit KİLER, "Referans Towers 2 bloktan oluşuyor ve 451 konut bulunuyor. 

Kartal Kordonboyu projemizde ise 94 konut ve 11 ticari ünite yer alacak" dedi. Kartal Towers'ta, fiyatlar 260 bin liradan, Kartal Kordonboyu'nda 272 bin liradan başlıyor. Referans Tower'da yüzme havuzları, hamam, sauna ve fitness yer alıyor. 




Yeni Şafak


Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Kiler GYO, Anadolu Yakasında iki projeye başladı Avrupa'nın en yüksek residence binası "İstanbul Sapphire" projesine imza atan Kiler GYO, Anadolu Yakasında iki projeyi birden hayata geçiriyor. Kartal sahiline yakın bir noktada yer alan Towers ve Kordonboyu projeleri bölgedeki konumuyla dikkat çekiyor. Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu projeleriyle Kartal'a 400 milyon TL yatırım yaptıklarını belirten Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, "İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden birinde son derece değerli bir projeye imzamızı atıyoruz" dedi. "Kartal'ın merkezinde yer alan projelerimizden Referans Towers 31 katlı ve 24 katlı 2 bloktan oluşuyor ve bu bloklarda 451 konut ile 800 metrekarelik ticari alanımız bulunuyor" diyen Nahit Kiler, butik bir proje olan Kartal Kordonboyu projelerinin ise 17 katlı tek bloktan oluştuğunu söyledi. 


Fiyatlar 260 bin TL'den başlıyor Bu blokta 94 konut ve 11 ticari ünite yer alacağını ifade eden Kiler, "Her iki projemizde ulaşım akslarının merkezinde yer alıyor. Projelerimiz sahile 1-2 dsVika, metro ve Marmaray'a 2-3 dakika. 

Eğitim ve Araştırma Hastanesine 3-4 dakika, İDO iskelesine 3-4 dakika gibi çok yakın bir mesafede bulunuyor. Şehrin merkezindeki bu dteğerli bölgeye biz de Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu projelerimizle değer katacağız" dedi. Referans Kartal Towers'ta, fiyatlar lansmana özel 260 bin TL'den başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 'e kadar dört çeşit konut tipinin yer aldığı projede; 5+1,4+1 ve 3+1'den oluşan penthouse daireler de yer alıyor. Towers'ta daire teslimler ise Mayıs 2018'de yapılacak. Kordonboyu projesinde ise 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört tip konut seçeneğini sunulurken, daireler lansmana özel 272 bin TL'den başlayan fıvatlarla satılacak. 


Dünya



Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;


Avrupa’nın en yüksek residence binası İstanbul Sapphire projesine imza atan Kiler GYO, Anadolu Yakası’nda iki projeyi birden hayata geçiriyor. Kartal sahiline yakın noktada yer alan Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu projelerine 400 milyon lira yatırım yaptıklarını belirten Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, bölgenin hızla geliştiğine dikkat çekti. Kiler, projelerle ilgili olarak şunları söyledi:


“İki projemizde bu bölgeye katma değer sağlayacak donatılara sahip eşsiz projeler olacak. Toplamda 400 milyon liralık yatırım değeri ile hayata geçirdiğimiz Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu projelerimizi Kiler GYO güvencesiyle inşa ediyoruz. Kartal’ın merkezinde yer alan projelerimizden Referans Towers 31 katlı ve 24 katlı 2 bloktan oluşuyor ve bu bloklarda 451 konut ile 800 metrekarelik ticari alanımız bulunuyor.”


Kiler, şöyle devam etti:

“Butik bir proje olan Kartal Kordonboyu projemiz ise 17 katlı tek bloktan oluşuyor. Bu bloğumuzda da 94 konut ve 11 ticari ünite yer alacak. Kartal bölgesi İstanbul’da son derece yüksek bir yatırım potansiyeline sahip. Her iki projemizde ulaşım akslarının merkezinde yer alıyor. Projelerimiz sahile 1-2 dakika, Metro ve Marmaray’a 2-3 dakika, eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 3-4 dakika, İDO iskelesine 3-4 dakika gibi çok yakın bir mesafede bulunuyor.”


Lansman avantajı

31 katlı ve 24 katlı 2 bloktan oluşan Referans Kartal Towers’ta, 451 konut ve 800 metrekarelik ticari alan bulunuyor. Projede, fiyatlar lansman dönemine özel 260 bin liradan başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1’e kadar dört çeşit konut tipinin yer aldığı projede, 5+1, 4+1 ve 3+1’den oluşan penthouse daireler de yer alıyor. Proje bitiminde 1000 kişinin yaşayacağı Referans Kartal Towers’ta çocuklar için ise kreş, aktivite terasları, renk bahçeleri, meyve korusu, yapay dere ve su Oyun alanlarıyla çocuklu ailelere alternatifli eğlence alanları sunuluyor. 300 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilen Referans Kartal Towers’ta daire teslimleri Mayıs 2018’de yapılacak.


Adalar manzarası

Kiler GYO, Anadolu Yakası’ndaki ikinci gayrimenkul yatırımını Referans Kartal Kordonboyu ile devam ettiriyor. 100 milyon lira yatırım bedeliyle yükselen projede 94 konut ve 11 adet ticari ünite yer alıyor. 17 katlı tek bloktan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört tip konut seçeneğini sunuluyor. Adalar manzaralı projede daire fiyatları, lansman dönemine özel, KDV dahil 272 bin liradan başlıyor.


Milliyet




Haber Ekonomi Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Referans Kartal Towers projesi 451 konuttan oluşurken, Referans Kartal Kordonboyu ise butik bir proje olma özelliği taşıyor.


Avrupa'nın en yüksek rezidans binası "İstanbul Sapphire" projesine imza atan Kiler GYO, Anadolu Yakasında iki projeyi birden hayata geçiriyor. 400 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu projelerinde fiyatlar 260 bin liradan başlıyor. Kartal'ın merkezinde yer alan Referans Towers'm 31 katlı ve 24 katlı 2 bloktan oluştuğunu belirten Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, "Bu bloklarda 451 konut ile 800 metrekarelik ticari alanımız bulunuyor. Butik bir proje olan Kartal Kordonboyu projemiz ise 17 katlı tek bloktan oluşuyor. Bu bloğumuzda da 94 konut ve 11 ticari ünite yer alacak. 

Kartal bölgesi İstanbul'da son derece yüksek bir yatırım potansiyeline sahip. Her iki projemizde ulaşım akslarının merkezinde yer alıyor' dedi. 300 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Referans Kartal Towers'ta daire teslimleri Mayıs 2018'de yapılacak. 


1+1, 2+1, 3+1, 4+1'e kadar dört çeşit konut tipinin yer aldığı projede fiyatlar 260 bin liradan başlıyor. 100 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Referans Kartal Koıdonboyu'nda ise 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 olmak üzere dört tip konut seçeneğini bulunuyor. 


Büyüldülderi 63 metrekare ile 235 metrekare arasında değişen projede fiyatlar 272 bin liradan başlıyor. 




Ekonomi Gazetesi




Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Kartal’da iki projeye birden başlayan Kiler GYO, 400 milyon liralık yatırım gerçekleştiriyor. Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonbuyu’nu inşa edecek olan Kiler GYO, yatırımcılara fırsat sunacak. Referans Kartal Towers, 451 konut ve 800 metrekarelik ticari alandan oluşurken, fiyatları lansmana özel 260 bin liradan başlıyor. Bir diğer proje olan Referans Kartal Kordonboyu’nda ise 94 konut ve 11 adet ticari ünite yer alıyor. Lansmana özel KDV dahil 272 bin liradan başlıyor. Her iki proje de sahile 1-2,  Marmaray’a 2-3 dakika mesafede.



Karar


Haber Hürriyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı


KİLER GYO, İstanbul Anadolu yakasında iki projeyi birden hayata geçiriyor. Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu projeleriyle Kartal'a 400 milyon TL yatırım yaptıklarım belirten Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkam Nahit Kiler, "İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden birinde son derece değerli projelere imzamızı atıyoruz. 


Kartal'ın merkezinde yer alan projelerimizden Referans Tovvers 31 katlı ve 24 katlı 2 bloktan oluşuyor ve bu bloklarda 451 konut ile 800 metrekarelik ticari alanımız bulunuyor. Butik bir proje olan Kartal Kordonboyu projemiz ise 17 katlı tek -bloktan oluşuyor. Bu bloğumuzda da 94 konut ve 11 ticari ünite yer alacak. Kartal bölgesi İstanbul'da son derece yüksek bir yatırım potansiyeline sahip" dedi. 


Referans Kartal Tovvers projesinde fiyatlar lansman dönemine özel 260 bin TL'den başlarken, Referans Kartal Kordonboyu'nda 272 bin TL'den başlıyor. 


Hürriyet


Geri Dön