19 / 04 / 2024

Kiler GYO Referans Güneşli'de yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı!

Kiler GYO Referans Güneşli'de yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı!

Kiler GYO’nun İstanbul Güneşli’de hayata geçireceği konut projesi ‘Referans Güneşli’yi satışa sundu. 161 konutluk projede peşin ve banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim yapılırken, yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı da sunuluyor.



İstanbul Güneşli’de inşa edilen Referans Güneşli konut projesi satışa çıktı. Kiler GYO’nun İstanbul’un merkezinde yer alan projelerinde olduğu gibi Güneşli projesini de  “Referans” markası ile hayata geçiriyor.  Referans Güneşli’de 161 konut, 32 ticari ünite yer alıyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla öne çıkan projede konut fiyatları 187 bin TL’den başlıyor. Peşin ve banka kredili alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 12 indirim imkanı sunulurken, yüzde 30 peşinat ve kalan kısma 36 aya kadar vade farksız şirket bünyesinde taksitlendirme de yapılıyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 5 peşinat seçeneği de sunuluyor.


Toplam 193 bağımsız bölümün yer aldığı projenin konut bölümünde büyüklükleri 57 metrekare ile 231 metrekare arasında değişen 1+1’den 4,5+1’e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Her daireye kapalı otopark ve 1+1 daireler hariç depo tahsis ediliyor.  TEM Otoyolu’na ve Basın Ekspres Yolu’na bağlantıyı sağlayan 2 ana bulvarın kesiştiği kavşakta ve metro durağının yanında yer alan Referans Güneşli’de 30 metrekareden 860 metrekareye kadar farklı büyüklüklere sahip mağazalar da bulunacak. Kapalı havuz, spor salonu, sauna, Türk hamamı, hobi salonu, kreş, açık sosyal alanlar, mini basketbol sahası, trambolin gibi sosyal ve sportif olanaklarla zenginleştirilmiş projede geniş peyzaj alanları da bulunuyor. Referans Güneşli’de yatılı misafirleri, Site Yönetimi tarafından ücretlendirilen 1+0 misafir dairelerde ağırlama imkanı sunuluyor.


Kiler GYO yetkilileri,  Referans Güneşli’nin yatırımcılardan yoğun talep gördüğünü söyledi. Yetkililer, “Lokasyonuyla dikkat çeken Referans Güneşli, 5 yıldızlı oteller, iddialı alışveriş merkezleri, üniversiteler, iş ve finans merkezlerine birkaç dakika mesafe yer alıyor. İstanbul hızla gelişen bölgesi Güneşli;  alışverişin, eğlencenin, yatırımın, prestijin kesişme noktası haline geldi” dedi.  Kiler GYO,  Levent’te hayata geçirdiği İstanbul Sapphire projesine imzasını atmıştı. İnşaat sektöründeki yatırımlarına ara vermeden devam eden Kiler GYO Referans Güneşli projesinin yanı sıra Bakırköy’de Halk GYO arazisi üzerinde inşa ettiği Referans Bakırköy projesinde de teslimleri tamamladı.


Hürriyet


Geri Dön