16 / 04 / 2024

Kiler GYO'dan Güneşli ve Yakuplu projeleri açıklaması!

Kiler GYO'dan Güneşli ve Yakuplu projeleri açıklaması!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler GYO, basında çıkan Güneşli ve Yakuplu projeleri hakkında hiç bir resmi açıklama yapmadığını bildirdi...



Kiler GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Kiler Grubu tarafından planlanan "Referans Güneşli" isimli projenin arsasının mülkiyeti şirket ortaklarımızdan Nahit Kiler'e ait olup, şirketimiz Satış ve Pazarlama Koordinatörünün emlak fuarındaki açıklamaları Kiler Grubuna ait bir proje olması nedeniyle yapılmıştır.

Emlak fuarında söz konusu projeye ait "Güneşlide yepyeni bir projeyi 2014'ün ilk çeyreğinde satışa sunmuş olacağız. Ön talep toplama ve bilgilendirme yapıyoruz. Projemizin ismi ' Referans Güneşli' olacak. Yaklaşık 200 ünite civarı olacağını planlıyoruz. Şu anda proje aşamasında. 2014'ün ilk çeyreğinde tanıtımını yapıp lansmana çıkacağız" bilgileri verilmiştir.

Referans Güneşli projesinin detaylarına ilişkin basın veya yayın kuruluşlarına herhangi bir açıklama yapılmamış olup, çıkan haberler emlak fuarında şirketimiz yöneticisi tarafından yapılan açıklamalar üzerine inşa edilerek yer almıştır.

Projenin Kiler GYO A.Ş. bünyesinde yapılması için, şirketimiz ile Nahit Kiler arasında görüşmeler devam etmekte olup, henüz bir netlik kazanmadığı için Kap'ta açıklama yapılmamıştır.

Arsa sahibi ile şirketimiz arasında bir anlaşma yapılması halinde gayrimenkul yatırımlarına ilişkin olarak GYO Tebliği'nde öngörülen şartların sağlanması ve gerekli proje ruhsatının alınmasını müteakip söz konusu yatırım gerçekleştirilecek ve "Özel Durumlar Tebliği" gereğince gerekli açıklamalar yapılacaktır.


Ayrıca; emlak haberlerinin yer aldığı muhtelif internet sitelerinde Beylikdüzü Yakuplu arsasında planlanan projeyle ilgili çıkan haberler internet sitemizden alıntılar yapılarak yayınlanmıştır. Planlanan proje ile ilgili proje ruhsatı henüz bulunmamakta olup, arsa niteliği taşımaktadır.

Plan tadilatı süreçlerinde yaşanan gecikmelerden dolayı, internet sitemizde projenin başlangıç ve bitiş tarihlerine ilişkin yer alan bilgilerde revizyona ihtiyaç olmuş, gerekli revizyonlar internet sitemizde en kısa sürede yapılacaktır.

Beylikdüzü Yakuplu arsası için plan tadilatı çalışmaları devam etmekte olup, plan tadilatının onayını müteakiben ilgili belediyeden yapı ruhsatı alınarak proje hayata geçirilecektir.

İnternet sitemizde bulunan bilgiler dışında çeşitli internet sitelerinde yer alan proje detaylarıyla şirketimizin bir ilgisi bulunmamaktadır.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur.




Geri Dön