26 / 04 / 2024

Kiler GYO'nun İsmet Erenleroğlu davası sonuçlandı!

Kiler GYO'nun İsmet Erenleroğlu davası sonuçlandı!

Kiler GYO Kartal Yukarı Mahallesi'nde satın alınmasıyla ilgili olarak satıcı İsmet Erenleroğlu'nun satın alma işlemindeki fiyatın düşük olduğu iddiası ile açtığı dava reddedilmiş ve ilk derece mahkemesinde şirketimiz lehine sonuçlandı.



Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kartal Yukarı Mahallesi 2795 Ada 82, 84, 85 ve 19 parsellerin satın alınmasıyla ilgili olarak satıcı İsmet Erenleroğlu'nun satın alma işlemindeki fiyatın düşük olduğu iddiası ile açtığı dava İstanbul Anadolu 25.Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından reddedilmiş ve ilk derece mahkemesinde şirketimiz lehine sonuçlandı. 


Açıklama:

07.04.2015 tarihinde duyurusunu yaptığımız İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yukarı Mahallesi 2795 Ada 82, 84, 85 (%37,5 hissesi)  ve 19 parsellerin satın alınmasıyla ilgili olarak satıcı İsmet Erenleroğlu'nun satın alma işlemindeki fiyatın düşük olduğu (gabin) iddiası ile açtığı dava T.C. İstanbul Anadolu 25.Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından reddedilmiş ve ilk derece mahkemesinde şirketimiz lehine sonuçlanmıştır. Kararın davacı tarafça temyiz edilmesi halinde ise temyiz süreci tarafımızdan takip edilip sonucu hakkında bilgi verilecektir. 



Geri Dön