18 / 04 / 2024

Kiler Holding Körfez'e açılıyor!

Kiler Holding Körfez'e açılıyor!

KİLER Holding Körfez'e açılmak için düğmeye bastı. Holding bu amaçla geçen hafta Bank of America Merrill Lynch'in liderliğinde, Körfez bankalarının katılımıyla murabaha ve ticari finansman yapısı içeren 120 milyon dolarlık anlaşma imzaladı...



KİLER Holding Körfez'e açılmak için düğmeye bastı. Holding bu amaçla geçen hafta Bank of America Merrill Lynch'in liderliğinde, Körfez bankalarının katılımıyla murabaha ve ticari finansman yapısı içeren 120 milyon dolarlık anlaşma imzaladı. Kiler Holding CFO'su Dr. Rasim Kaan Aytoğu, "Körfez bölgesinde özellikle Kiler GYO için sukuk konusunda görüştüğümüz İslami bankalar var. 2014 yılında murabaha ve sukuk konusunda işbirliği içinde çalışmayı hedefliyoruz" diye konuştu. İstanbul Sapphire'de satışa hazır 50 daireleri bulunduğu kaydeden Aytoğu, "Bu dairelerin ve alışveriş merkezinin birlikte değerlendirilme potansiyelini, yurtdışına sukuk projesiyle bir finansman modeli içerisinde sunacağız" dedi. Aytoğu, Körfez'den Kiler Marketleri için de teklifler aldıklarını söyledi. 


Marketlerinin stratejik ortaklıkla bölgede büyümesini değerlendirdiklerini belirten Aytoğu, şöyle devam etti: "Geçen hafta yaptığımız anlaşma Bank of America Merrill Lynch'in liderliğinde Commercial Bank of Qatar, Barvva Bank, United Arab Bank, İslam Kalkınma Bankası (ICD) ve Türkiye'den Fibabanka katılımıyla gerçekleşti. ICD, AAA ile dünyanın finansal reytingi en yüksek bankası. Bu anlaşma şirketimize duyulan güvenin göstergesi oldu." 


Ticari Hayat


Geri Dön