26 / 04 / 2024

Kılıç İnşaat'ın Japon Evler Projesi'nde metrekaresi 4 bin TL'ye!

Kılıç İnşaat'ın Japon Evler Projesi'nde metrekaresi 4 bin TL'ye!

Kılıç İnşaat'ın Japon Evler Projesi'nde fiyatlar 99 bin TL"den başlıyor, 420 bin TL"ye kadar yükseliyor. Japon Evler Haliç projesinin ortak alanlarında kapalı havuz, fitness salonu, sauna gibi sosyal aktivite alanları yer alıyor



Kılıç İnşaat'ın Japon Evler Projesi, Haliç'te inşa ediliyor. Bahariye Adaları"nın tam karşısında inşa edilen projede, Türk-Japon sentezleri bir araya getirildi.

Haliç, Eyüp Sultan Camii ve Piyer Loti panoramalı Japon Evler Haliç projesi ofis, home ofis ve dükkan alternatiflerini bir arada sunuyor. Japon Evler, zemin + 7 katlı tek bloktan oluşuyor.

Japon Evler projesi fonksiyonel ve teknolojik donanımlara sahip durumda olacak. Metrekare birim fiyatının 4 bin TL olduğu Japon Evler"de fiyatlar 99 bin TL"den başlıyor, 420 bin TL"ye kadar yükseliyor. Yüzde 50 peşinatla yıllık yüzde 6 vade farkıyla 12 aya kadar vade yapılıyor.

İstanbul Kongre Merkezi, Miniatürk, Hilton Oteli"e yürüme mesafesinde toplam 600 metrekare alana kurulan Japon Evler projesinde her katta 12 konut bulunuyor. Japon Evler Haliç projesinin ortak alanlarında kapalı havuz, fitness salonu, sauna gibi sosyal aktivite alanları yer alıyor.

Önümüzdeki hafta inşaatı başlayacak olan Japon Evler'de teslimlerin 16 ay sonra yapılması planlanıyor.

Toplam inşaat alanı 600 metrekare olan Japon Evler, sahil şeridine, yürüyüş ve koşu parkurları, spor sahaları ve park alanları imkanlarına sahip bir konumda hayata geçiriliyor. Projede toplam 41 home ofis daire ve 7 dükkan bulunuyor. Japon Evler"de home ofislerin alanları 25 ile 99 metrekare arasında değişiyor.

GENEL ÖZELLİKLER

Genel : Kullanılacak tüm malzeme Bayındırlık Bakanlığı Teknik şžartnamelerine ve TSE normlarına uygun olacaktır. İmalatlar Bayındırlık Bakanlığı Genel Teknik şžartnamesi hükümlerine uygun yöntem ve kalitede olacaktır.

İnşaat Sistemi : En son deprem yönetmeliğine uygun şekilde Radye Jeneral temelli, Betonarme karkas olarak projelendirilip, bu sistem dahilinde imal edilecektir.
Temel çukurunda mini kazık, ankrajlı perde ve pasif ankrajlı perde imalatları iksa projesine uygun olarak yapılacaktır.
Projesinde belirtilen BS Sınıfı Betonu ve ST III nervürlü demir ile yapılacak ve tüm beton dökümünde vibratör kullanılacaktır.

Toprak Altı İzolasyon : İksa yapılan perdenin üzerine sırasıyla geotekstil , membran, polietilen örtü, ısıyalıtım levhası, polietien örtü konulacaktır. Radye temel altıda membran ile iizolasyonu yapılıp, düşey izolasyon ile sistem kilitlenecektir.

Bölücü Duvarlar : Ytong veya tuğla üzeri alçı sıva üzerine saten alçı yapılacak.
Dış cephe; kaplamaları : Tuğla,gazbeton ve/veya prekast dış duvar yapı elemanları, projeye uygun cephe uygulaması , expanded polistren ısı izolasyonlu mantolama sistemi üzeri dış cephe boya ve ısı izolasyonlu cephe kaplaması. Dekoratif cephe elemanları ile görünüm zenginleştirilecektir.

çatı : Döşeme üzeri ahşap kadronlama arasına extrüde polistren levha ile ısı yalıtımı yapılıp, buhar dengeleyici örtü serilip, osb levha kapalanacaktır. Projesine uygun metal kenet veya shingle çatı yapılacaktır.

Döşeme Kaplamaları : Salon ve odalar laminat parke yapılacak. Banyolar, Dükkan ve depo döşemelerinde Toprak, çanakkale veya Eczacıbaşı birinci sınıf istenen renk , desen ve bordürlü seramik olacaktır.

Duvar Kaplamaları : Alçı saten sıva üzeri su bazlı boya yapılacaktır. Banyolar Toprak, çanakkale veya Eczacıbaşı marka birinci sınıf istenen renk , desen ve bordürlü seramik olacaktır.

Tavan Kaplamaları : Banyo tavanlarında çimento esaslı sıva üzeri, diğer tüm mahallerde alçı sıva üzeri plastik boya yapılacaktır.

Süpürgelikler : Zemin kaplamasına uygun seramik ve ahşap süpürgelik yapılacaktır.

Pencereler : çift eksen açılırlı ve 4+12+4 ısı camlı ve 60 mm serisinden Pimapen, Winsa, Fıratpen veya muadili marka yerli veya yabancı PVC doğramalar ve aluminyum Korkulukları. Dükkan doğramaları aluminyum doğrama olacaktır.

Kapı doğramaları : Daire giriş çelik kapı , iç kapılar ahşap kaplamalı pervazlı kapılar, kapı aksesuarları ve madeni aksamlar

Mutfaklar : Kaliteli yerli ankastre mutfak dolapları, çift gözlü ve damlalıklı paslanmaz çelik evye. ECA, Artema veya muadili marka birinci sınıf armatürler, mutfak aspiratörü.

Banyolar : Aynalı ve tezgahlı banyo dolapları , duş teknesi, duşakabin , 1. sınıf çanakkale veya muadili marka vitrifiye malzemeleri, ECA veya muadili marka armatürler, banyo aspiratörü.

Ortak alanlar : Bina girişi, merdiven sahanlıkları, kat sahanlıkları ve holler doğal taş kaplanacak, metal merdiven korkulukları yapılacaktır.

Asansörler : Yönetmeliklere uygun sayıda ve kaldırma kapasiteli asansörler olacaktır. Bu asansörler kat ve kabin kapıları tam otomatik, kabini özel dizayn edilmiş laminant veya paslanmaz kaplı , dijital sinyalizasyonlu, acil aydınlatmalı, diyafon. Ayrıca asansör giriş sövesi projeye uygun malzeme ile yapılacaktır.

Isıtma Sistemi : Merkezi ısıtma sistemi. Yerden ısıtma sistemi olacaktır. Dairelere ait bağımsız doğalgaz sayacı ve mutfağa kadar çekilmiş doğalgaz hattı olacaktır.

Sıhhi Tesisat Sistemi : Polipropilen kılıflı boru ile yapılmış sıhhi tesisat.Sızdırmazsız ve içerisi fayans kaplı su deposu ve yeterli güçte hidrofor standart vb. dairelere ait bağımsız su sayacı.

Pis Su Tesisatı : Projesine uygun Fırat marka veya muadili pis su boruları kullanılacaktır.

Elektrik Tesisat Sistemi : Topraklı ve trifaze elektrik tesisatı. Kaçak halinde akımı kesecek hayat kurtarıcı (Sayaç çıkışına) kaçak akım rölesi ve kaçak akım şalteri ( daire sigortasının yanına ). Tesisatta TSE li kablo kullanılacaktır. Odalara, antreye, koridora, salona ve salon balkonunun dışına, mutfağa, banyoya yeterince priz, anahtar ve otomatik sigorta. Dairelere ait bağımsız elektrik sayacı, dış mekan aydınlatma sistemleri, binada sensörlü merdiven otomatiği.

TV ve Telefon : Her oda, salon ve mutfakta ankastre kablolu TV aboneliğine uygun TV anteni. Güvenlik irtibatlı interkom sistemi.çatıda kurulu Digitürk anteni. Siteye ait yer altı telefon, doğalgaz, su, kanalizasyon şebekelerinin tanzimi, ayrıca uydu yayını için tesisat yapılması.
Yangından Korunma Sistemi : Yangın kaçış merdivenleri, her katta yangın dolabı, yangın ihbar butonu, yangın alarm sistemi ve itfaiyenin isteğine bağlı gerekli tesisatlar.

Site Ortak Alanları : Kapalı yüzme havuzu, Sauna, Mini bar, çocuk oyun odası Fitness Center ( Ekipman ve tefriş hariç )


http://www.kilicinsaat.net/
0216 499 16 02-03

 

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön