23 / 04 / 2024

Kılıçlar İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!


Kılıçlar İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi, Niyazi Kılıç Şube Müdürlüğü'nde 850 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar'da açıldı.



Kılıçlar İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi, Niyazi Kılıç Şube Müdürlüğü'nde 850 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar'da açıldı.


Kılıçlar İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi iş konusu; 1-Her nevi inşaat taahhüt maden işletmeciliği kesin hesap ve proje,mimarlık,makine mühendislik hizmetleri,konusu ile ilgili imalat,komisyon,satış işleri,gerekli ihracat ve ithalat. 2-Konusu ile ilgili mankul mal ve gayrimenkul alım satımı 3-Maksat ve mevzularla ilgili her türlü menkul ve gayrimenkul hakları iktisap etmek işletmek kiralamak kiraya vermek başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde şirket lehine ipotek tesis etmek veya bunlar üzerinde her türlü haklar iktisap etmek şirkete ait olan menkul ve gayrimenkuller veya ileride satın alabileceği menkul ve gayrimenkul mallar üzerine şirket aleyhine ipotek tesis edebilir. 4-Kat mülkiyeti yasası hükümleri gereğinde dilediği şekil ve koşullarda kat irtifakı tesisine dahi önce yapılanları bozmaya yeniden tesisine kurulmuş veya kurulacak kat irtifakını kat mülkiyetine çevirmeye liste yönetim planı proje kroki ve fotoğraflarını tasdik ettirmeye bunları değiştirmeye ve yeniden tasdik ettirmeye dilediği arsa payı üzerinde dilediği bağımsız bölümü eklenti ve ortak yerler üzerinde gerekli hisse taksimatı yapmaya,istediği eklentiyi istediği bağımsız bölümü tahsis etmeye ortak yerlerden yararlanma şeklini belirlemeye cins tashihi yaptırmaya, bedelsiz olarak ilgili belediye lehine yola veya yeşil alana terke ferağ takrirlerini vermeye ilgili tapu sicil müdürlüğünde tescil talebinde bulunabilir. 5-Şirket Merkez Ana Sözleşmesinde yazılı diğer tüm işleri yapabilir.



Geri Dön