25 / 04 / 2024

Kılıçoğlu Group Kuriş Plaza projesine imza atıyor!

Kılıçoğlu Group Kuriş Plaza projesine imza atıyor!

Çorlu merkezli Kılıçoğlu Group, İstanbul Kartal'daki Kılıçoğlu-Delta Tovvers'tan sonra yine Kartal'da 60 milyon dolarlık bir yatırımla Kuriş Plaza projesine imza atıyor  



 
Çorlu merkezli Kılıçoğlu Group, İstanbul Kartal'daki Kılıçoğlu-Delta Tovvers'tan sonra yine Kartal'da 60 milyon dolarlık bir yatırımla Kuriş Plaza projesine imza atıyor. Lüks konut ve plaza projeleriyle sektörde hızlı bir atağa kalktıklarını ifade eden Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Talat Kılıç, "İstanbul'da üst gelir gruplarını hedeflediğimiz yeni projelerimizle yeni iş ortamları inşa ediyoruz" dedi. Kuriş Plaza'nın 60 milyon dolarlık bir yatırım olduğunu ifade eden Kılıç, "190 ofisin yer alacağı 29 kadı plaza ve 30 mağazanın yer alacaği 4 katlı alışveriş merkezinden oluşan bir iş kompleksi olacak" dedi.

İstanbul'un en çok yatırım alan bölgelerinin başında gelen Kartal'daki ikinci projelerinde de iddialı olduklarını ifade eden Kı¬lıç, "Projemiz, Kartal Adalet Sarayına 350 metre mesafede ve metro durağına sadece 30 metre mesafede yer alıyor" dedi. Kılıç, Kuriş Plaza'da kurumsal firmaların yanı sıra, medikal firmaları ile hukukçuların yer alacağını belirtti. Kılıç, mağazalarda fastfood firmaları, kafeteryalar, restoranlar, eczane, diyaliz ve görüntüleme merkezlerinin yer alacağını söyledi. 80 metrekareden 880 metrekareye kadar yüksek tavan mimarili ofis imkanı sunacaklarını ifade eden Kılıç, "APlus olarak inşa edilecek olan plaza ve mağazalarda ithal cam cephe sistemleri, ithal asansörler, ısıtma soğutma, havalandırma sistemleri, yangın sistemlerinin akıllı bina teknolojisiyle yapacağız. Ayrıca bin araçlık 4 kat kapalı otopark yer alacak" dedi.

Kartal'daki dünyanın en büyük Adliye Sarayı'nm yanında yer alan projelerinin yerinin stratejik bir konumda olduğuna dikkat çeken Kılıç, "Plazamızı, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin önünde yer alan Kuriş Ağaç ve Kohtraplak fabrikasının kurulu olduğu 60 bin metrekare alanın içinde toplam 13 bin metrekare alana inşa ediyoruz" şeklinde konuştu.
Dünya/M,nedim Çağlar


Geri Dön