26 / 04 / 2024

Kılıçoğlu Group Sırplar'a senetle villa satacak!

 Kılıçoğlu Group Sırplar'a senetle villa satacak!

"Bavulunu Kap Gel" sloganıyla dayalı döşeli ev konseptini lüks projelere taşıyan Kılıçoğlu Group, aynı stratejiyle Avrupa'da büyüyor. Avrupa'da 4 proje yürüten şirket, 5'inciye Sırbistan'da başladı. Hedef Sırplar'a senetle dayalı döşeli villa satmak




Geçtiğimiz dönemde üçü Bulgaristan, biri de Sırbistan'da olmak üzere dört projeyle Avrupa'ya açılan Kılıçoğlu Group'un yurtdışındaki 5'inci hamlesi belli oldu. Grup yeni yatırımının adresi olarak yine Sırbistan'ı seçti. Geçen yıl ülkeyi ilk kez senetli konut satışıyla tanıştıran Kılıçoğlu, bu kez de lüks villa projesini hayata geçirecek. 152 villadan oluşan projenin inşaatına önümüzdeki günlerde başlanacak. Öte yandan geçen yıl başlayan projede ise evler ağustosta sahiplerine teslim edilecek. 


6 MİLYON EUROLUK YATIRIM 

Kılıçoğlu Group'un Sırbistan'daki ilk projesi 3 bin metrekarelik bir arazi üzerine kuruluyor. Yüzde 35'i peşin, kalan kısmı vade farksız 30 ay ödeme planı sunan projenin, sosyal olanaklarıyla Sırplar'dan büyük ilgi gördüğü belirtiliyor. Çünkü ülkede ilk kez taksitle konut alımı söz konusu. 6 milyon euroluk yatırımla hayata geçen projede daireler ankastre ürünlerle teslim ediliyor. Projede kapalı yüzme havuzu, fitness ve otopark bulunuyor. 1+0, 1+1 olmak üzere toplam 42 daireden oluşan projede fiyatlar, metrekarede 1.250 ile 1.500 euro arasında değişiyor. Bugüne kadar İstanbul'da gerçekleştirdikleri projelerde çözüm odaklı ilerlediklerini belirten Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, benzer stratejiyi yurtdışında da izlediklerini belirtti. 


SARIYER'DE DAYALI DÖŞELİ EV 

Kılıç, "Kartal'da hayata geçirdiğimiz Hukukçular Towers ve Kuriş Kule, Kozyatağı'ndaki Mermerler Plaza ile Sarıyer'deki Sarıyer Panorama da konfor ön planda tutuldu" dedi. Kazançlı yatırım fırsatı sunan projelere imza attıklarını ifade eden Kılıç, "İstanbul'da yatırımcımızı hem konfor hem de kazançlı yatırımla tanıştırdık. Bu konsepti, Avrupa'da da yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Sırbistan ve bölgesinde de ödeme seçenekleriyle kolaylık sağlayan kazançlı yatırım fırsatı getiren projelere ihtiyaç var. Biz de bu ihtiyacı karşılayarak, dayalı döşeli konseptimizi Avrupa'ya kazandırmak istiyoruz" diye konuştu. 


PANORAMA'NIN % 55'İ SATILDI 

Kılıçoğlu Group'un yeni şirketi Senatör Gayrimenkul ile İstanbul Sarıyer'de inşaatına devam ettiği Panorama Life'ta dairelerin yüzde 55'i satılmış durumda. Grubun ilk dayalı döşeli konsept projesinde evler metrekaresi 6 bin 500 TL'den tüketicilerle buluşuyor. Kılıçoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, proje tamamlanıp, yaşam başladığında metrekare fiyatlarının 8 bin TL'ye kadar yükselmesini beklediklerini ifade etti.


YILDIZLARI EV SAHİBİ YAPTI

Gayrimenkul sektöründe "Bavulunu Kap Gel" sloganıyla dayalı döşeli inovatif ev konseptini yaygınlaştıran Panorama Life, özellikle sinema, futbol ve televizyon dünyasından ünlüler tarafından tercih ediliyor. Başta dizi yıldızları olmak üzere birçok ismin projeden ev almak istediğini belirten Talat Kılıç, "Projeden daire satın alanlar arasında Aydan Şener, Tatar Ramazan lakaplı Bülent İnal, Murat Akın, Orhan Şam, Yasin Öztekin, Serkan Kırıntılı ve Serkan Balcı gibi birçok ünlü isim var" dedi.



Sabah




Geri Dön