26 / 04 / 2024

Kılıçoğlu kiremit levhası çatı malzemelerine yenilik getiriyor!

Kılıçoğlu kiremit levhası çatı malzemelerine yenilik getiriyor!

1927’den beri çatılarda estetik ve sağlamlık sunan Kılıçoğlu 85. yılında alternatif çatı kaplama malzemesi ‘Kiremit Levhası’ ile hafif çatı malzemelerine yeni bir boyut getiriyor



Ürün gamında bulunan her türlü malzemenin öncelikle sağlam ve kaliteli olmasına dikkat eden Kılıçoğlu yeni ürünü ‘Kiremit Levhası’ ile çatısında hafif malzeme kullanmak isteyenlere yine Kılıçoğlu kalitesinde ve güvenirliğinde bir ürün sunuyor.


Kiremit levhası ,çatı kaplama malzemesi olarak geliştirilmiş ,farklı eğimlere elverişli, yalıtımlı veya yalıtımsız kullanılabilen,su geçirmezlik özelliğine sahip, kiremit irmiği ile kaplanmış,UV ışınlarına ve her türlü dış iklim şartlarına dayanıklı inovatif bir üründür. Kiremit levhası yanmaz bir üründür, dolu darbelerine ve rüzgar yüküne karşı mukavimdir. Üzerindeki kiremit irmiği doğal bir görüntü oluşturur ve estetik sağlar.


Yan saçak ve Mahya detayı için üretilmiş aksesuarların yanında levha montajı için kullanılacak vidalar da özel olarak üretildi. Kiremit Levhası istendiği takdirde altına yalıtım malzemesi konularak da çatıya monte edilebiliyor, yalıtım levhası da Kiremit Levhası’nın onduleli yapısına uygun olarak Kılıçoğlu’nda yer alıyor.


Yanmaz bir ürün olduğu için Yangın Yönetmeliğine uygundur.

Kiremit levhası, üzerindeki kiremit irmiği tabakası ve galvanize sac alt tabaksı ile herhangi yanıcı bir madde içermeyen yanmaz bir üründür. 


Kullanım Alanları

- Bireysel konutların çatılarında son kat kaplama ürünü olarak

- Sundurma verandaların kaplamalarında

- Endüstriyel çatılar ve depolarda

- Çatıda son kat kaplama olarak, farklı tip çatılarda


Kiremit İrmiği Mucizesi


Kılıçoğlu Kiremit irmiği, kiremit kırığının özel metotlarla öğütülmesi sonucu elde edilen % 100 geri dönüşüm ürünüdür. Doğal kiremit irmiği, kiremidin uzun ömrünü, renk kararlılığını, dayanımını ve diğer tüm ayrıcalıklı özelliklerini yansıtır. Böylelikle kiremit irmiği ile oluşturulan özel kaplama, kiremit levhasını eşsiz bir ürün haline getirir. Kiremit Levhası yıllara meydan okuyan özelliği ile tüm doğa şartlarına karşı çatıları güvenle korur.

Özellikleri

- Kiremit irmiği kaplı üst yüzey, estetik ve doğal bir görünüm oluşturur

- Kiremit irmiğinin doğal rengi, ürün ömrü boyunca solmaz

- Dona, neme ve ağır hava koşullarına karşı dayanıklıdır

- Levha, yanmaz özelliğine sahiptir.

- Kiremit irmiği üst kaplama, ses yutuculuk özelliği oluşturur

- Hafif olup rahat taşınır

- Uygulaması kolaydır

- Sıcak ve soğuya karşı yüksek dayanım sunar

- Korozyon direnci arttırılarak uzun ömürlü hale getirilmiştir

- Esnek yapısı uygulamalarda avantaj sağlar

- Mukavemet değeri yüksektir, çatılarda güvenlik sağlar

- Montaj noktalarından yırtılmaz, çatlama yapmaz, rüzgara karşı dayanıklıdır. 

- Kiremit levhasına özel olarak üretilen ısı yalıtım levhası ile kullanıldığında, hem ısı yalıtımlı bir çatı elde edilir, hem de yoğuşmaların önüne geçilir.- Güneşin ultraviyole ışınlarına dayanıklıdır.


Bilgi için 4442611

www.kilicoglu.com.tr 



Geri Dön