19 / 04 / 2024

Kılıçoğlu Kiremit'in 2016 hedefleri anlatıldı!

Kılıçoğlu Kiremit'in 2016 hedefleri anlatıldı!

Kiremit ve çatı teknolojilerinde Türkiye'nin referans markası Kılıçoğlu, geçtiğimiz günlerde farklı bölgelerden katılımcı 250 bayisini Antalya Rui Belek Hotel'de, 2016 hedefleri doğrultusunda kurumsal stratejisini ve yol haritasını bayileri ile paylaştı.



Kiremit ve çatı teknolojilerinde Türkiye'nin referans markası Kılıçoğlu, geçtiğimiz günlerde farklı bölgelerden katılımcı 250 bayisini Antalya Rui Belek Hotel'de ağırlayarak 2016 hedefleri doğrultusunda kurumsal stratejisini ve yol haritasını bayileri ile paylaştı. 


Kılıçoğlu Yapı Malzemeleri Grup Başkanı Barış. Y. Özaydemir ve Kılıçoğlu Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Osman Özaydemir koordinatörlüğünde yürütülen Kılıçoğlu Türkiye Bayi Toplantısı'nda yapılan sunumlarda, 88 yıldan bu yana faaliyet gösteren ve en ileri teknolojik yatırımlarla kiremit ve çatı teknolojileri sektöründe Türkiye'nin lider kiremit ve çatı markası Kılıçoğlu'nun sektörde fark yaratan atılımları bayilerle paylaşıldı. Türkiye’nin en yüksek kapasiteye sahip tesisleriyle çatıda en geniş ürün yelpazesine sahip olduklarını belirten Barış. Y. Özaydemir, Kılıçoğlu’nun doğru stratejiler ve sağlam adımlarla yoluna devam ettiğini vurguladı.


Bayileri bilgilendirmeye yönelik sunumunda Kılıçoğlu'nun 2015 yılını ve sektörde yaşanan gelişmeleri değerlendiren Ali Osman Özaydemir, yangın yönetmeliğine uygun olmayan malzemelerin çatılarda kullanıldığını dile getirerek, özellikle standart dışı, hafif ve niteliksiz malzeme kullanımından kaynaklanan çatı yangınlarına ve olası yangın tehlikelerinin potansiyel büyüklüğüne dikkat çekerek, Kılıçoğlu bayilerinin kullanıcıları bilgilendirmeleri konusunda uyarılarda bulundu. 


Dünya çapında kaliteli ürün geliştirmek ve üretmek kadar Kılıçoğlu ürünlerinin tüketicilere sağladığı yararlar hakkında doğru tanıtım yapmak ve sağlıklı iletişim kurmanın önemine de değinilen toplantılarda, Sinan Ergin tarafından Kılıçoğlu bayilerine "7 Saniyede Etkileme, 7 Dakikada Evet Dedirtme Sanatı " konulu pazarlama eğitimi verildi.


Bayileriyle büyük bir aile

Kılıçoğlu'nun katılımcı 250 bayisi ile gerçekleştirdiği geleneksel hale gelen Bayi Buluşmaları’na bayiler aileleriyle beraber katıldı. Bayiler sunum toplantılarına iştirak ederken, bayilerin eşleri tekne turlarına katıldı, Antalya koylarını ziyaret ederek denizin keyfini çıkardılar. Organizasyon süresince geceleri düzenlenen çeşitli etkinliklerde ise bayiler eşleriyle birlikte eğlenme fırsatı buldular. 

 

Kılıçoğlu'nun bayileri ile birlikte Türkiye genelinde büyük bir aile olduğuna vurgu yapan Ali Osman Özaydemir, bayi toplantılarının yalnızca kurumsal hedefler doğrultusunda yapılandırılmadığını, aynı zamanda bayilerin aileleri birlikte güzel vakit geçirdikleri ve bağlılığın pekiştiği eşli bir organizasyon olarak da önem taşıdığına vurgu yaptı. 


Kılıçoğlu - 1927 yılında Eskişehir'de kurulan Türkiye'nin ilk kiremit fabrikalarından olan Kılıçoğlu, günümüzde yapı sektörünün önder kuruluşlarının başında gelmektedir. Sektörde liderliğini sürdüren Kılıçoğlu, üstün kaliteli kiremit ve çatı sistemlerinin yanında yapılarda ihtiyaç duyulan pres tuğla, kaplama tuğla ve terra cotta karolarını da pazarlamaktadır. "Mükemmel Kiremit Mükemmel Çatı" sloganıyla üretim gerçekleştiren Kılıçoğlu, mevcut standartların çok üzerinde özelliklere sahip ürünleriyle kaliteli kiremidin lider markası konumuyla faaliyet göstermektedir. Kılıçoğlu kendi sektöründe ilkleri gerçekleştirmiş, kurulduğu günden bu yana bir milyar adetten fazla kiremit üretimi gerçekleştirmiştir. Bugün Kılıçoğlu'nun kiremit üretimi Megaron Yeni Nesil Çatı Teknolojileri ile birlikte yıllık kurulu kapasite itibariyle 8 milyon metrekareye ulaşmıştır. Kılıçoğlu, Eskişehir’de bulunan Türkiye’nin en yüksek kapasitesine sahip tek “tam otomatik” fabrikası ve sürekli yenilediği teknolojisiyle günden güne büyümesini sürdürmektedir.



Geri Dön