20 / 04 / 2024

Kılıçoğlu Panorama Koç Life'ta metrekaresi 6 bin 300 TL!

Kılıçoğlu Panorama Koç Life'ta metrekaresi 6 bin 300 TL!

Firma: Kılıçoğlu İnşaat

Proje: Panorama Koç Life

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks konut tiplerinden meydana gelen Panorama Koç Life projesi, Kılıçoğlu İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Projede satışlar devam ediyor...



Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği  Panorama Koç Life  projesinde yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı.


Kılıçoğlu Panorama Koç Life ta metrekaresi 6 bin 300 TL!


Satış sürecine devam edilen Panorama Koç Life, İstanbul Avrupa yakası Sarıyer bölgesinde yaşama geçiriliyor. Proje Kılıçoğlu İnşaat imzası taşıyor.


24 adet ticari birimin de yer aldığı Kılıçoğlu Panorama Koç Life'ta teslimlerin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. Projede metrekare birim fiyatı 6 bin 300 TL'den başlangıç gösteriyor.


Kılıçoğlu Panorama Koç Life ta metrekaresi 6 bin 300 TL!


Dairelerin beyaz eşya ve mobilyaları ile birlikte teslim edileceği Sarıyer Panorama Koç Life'ta; cafe, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar sunuluyor.


Panorama Koç Life Sarıyer adres:  Zekeriyaköy, Kasapçayır mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sok. Sarıyer - İstanbul


VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'DA izlemek için tıklayın...


Telefon: 444 41 03

Web adresi: www.koc-life.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön