19 / 04 / 2024

Kilim Mobilya'nın Sivas şubesi açıldı!

Kilim Mobilya'nın Sivas şubesi açıldı!

Türkiye'nin ilk 5 firması içerisinde bulunan Kilim Mobilya'nın yeni mağazası dualarla açıldı. Yeni mağazanın açılış töreninde konuşan Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla konuştu.



Türkiye'nin ilk 5 firması içerisinde bulunan Kilim Mobilya'nın yeni mağazası dualarla açıldı. 

Sivas Caddesi üzerinde bulunan Kilim Mobilya'nın yeni mağazasının açılış töreninde konuşan Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla, bu şartlarda açılış yapmanın zevkli olmadığını söyleyerek, ülkenin birlik ve beraberliği için kendilerine düşen görevi yapacaklarını söyledi. Yayla, "Allah memleketimize dirlik, güzellik versin, ülkemizi bütün şerlerden korusun. Ülkemiz bizim için açılışını yapacağımız mağazadan daha önemli. onun için hepimiz ülkemize sahip çıkacağız, inşallah ite, köpeğe prim vermeyeceğiz, sonuna kadar devletimizin arkasında duracağız. Kilim Mobilya, Türkiyenin ilk 5 firması içerisinde ihracatıyla, üretimiyle Türkiye ve dünyaya hizmet vermektedir. Bundan da kıvanç ve onur duyuyoruz. İnşallah devletimizle, hükumetimizle, milletimizle beraber bu hizmetimizi artırarak devam etmeye gayret edeceğiz." dedi. Nursaçan: "Dünya dünya olalı böyle bir kahpeliği görmemiştir"


Açılışa katılan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ise 15 Temmuz itibariyle tarihi alçaklığın yaşandığını ifade ederek, "15 Temmuz tarihi itibariyle tarihi kahpeliği yaşamış bulunmaktayız. Böyle bir günü Allah bu devlete, bu millete bir daha göstermesin. Ama şunu bir kez daha yaşadık ki; annelerimiz, bacılarımız canlarını tankların altında feda etmekten korkmadılar. Bir millet tek yürek nasıl olunurmuş aziz milletimiz onu gösterdi. Bu sıkıntılardan alacağımız ders neydi? Birliğimiz, beraberliğimiz ve içimizdeki hainlerin de defini. İnşallah devletimiz güzel bir çalışmayla bu aziz millet, içini kirleten hainlerden kurtarılacaktır. Kilim Mobilya'nın yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla Bey'e de teşekkür etmek istiyorum. Böyle bir günde başbakanımızın da söylediği gibi gündüz işimize, aşımıza akşam ise Kayserimizin Cumhuriyet Meydanı'na. Böyle sıkıntılı bir günde devletinin ve milletinin yanında olduğunu gösteren, üretimden ve çalışkanlıktan asla vazgeçmeyeceğini söyleyen Kilim Mobilyanın çalışanlarına ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Elbette çalışacağız ve üreteceğiz. Şunu bilmemiz lazım, ithal ürünlere gelince biraz dikkat edeceğiz. Bizim bizden başka dostumuz yokmuş. Eğer Allah bize yardım etmeseydi ve bugün cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yiğitliği ve mertliği olmasaydı ülkemiz istila edilmeye çalışılıyordu, darbenin ötesinde vahim bir durumla karşı karşıya kaldık. Dünya dünya olalı böyle bir kahpeliği, alçaklığı görmemiştir." ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç: "Olağanüstü hal olağan dışı işler yapan için geçerlidir"


Açılış töreninde konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da hassas bir dönemden geçildiğini, meclisten geçen OHAL kararının olağan dışı işler yapanlar için geçerli olduğunu dile getirerek, "Hassas bir dönemdeyiz. Az konuşup, çok çalışıp, herkesin birbirine sahip çıkıp bayrağına, devletine, vatanına, milletine sahiplenme duygusu içerisinde kenetlenme gerektiği anlayışı içerisinde hepimiz bir arada bulunmaktayız. Bir ve beraber olmalıyız, gündüzleri işimize, gücümüze bakmalıyız. Hayat devam etmeli. Elbette bir olağanüstü hal söz konusu ama olağanüstü hal olağan dışı işler yapan için geçerlidir. Bizler işimize bakacağız, birbirimize sahip çıkacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından Kilim Mobilya'nın yeni mağazası dualarla açıldı.



Habertürk


Geri Dön