19 / 04 / 2024

Kilis Deluxe ile Kilis'te yeni bir sayfa açılacak!

Kilis Deluxe ile Kilis'te yeni bir sayfa açılacak!

Kilis Deluxe projesi modern mimarisi ve kalitesi ile şehre yeni yatırım fırsatları sunuyor. Proje birbirinden farklı tiplerde 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere toplamda 260 daireden oluşuyor...




Altın Nesil A.Ş. tarafından Kilis' in merkezinde inşa edilen ilk ve tek markalı konut projesi Kilis Deluxe satışa çıktı. Mezotopamya' dan günümüze tarihi ile ön plana çıkan Kilis yeni bir yüze kavuşuyor.  Kilis Deluxe projesi modern mimarisi ve kalitesi ile şehre yeni yatırım fırsatları sunuyor. Proje birbirinden farklı tiplerde 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere toplamda 260 daireden oluşmaktadır. 


Konforlu ve güvenli bir yapı inşa eden Kilis Deluxe' de kullanılan malzemelerden işçiliğe kadar her detay göz dolduruyor. 36 Ay 0 faiz imkânı sunan Kilis Deluxe, laıısmana özel % 8 indirim fırsatının yanı sıra kişiye özel uygun ödeme seçenekleriyle de ev hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Kilis' in merkezinde konumlanan proje, Gaziantep Havaalanına 30 dk uzaklıkta olup eğilim kurumlan, devlet daireleri ve hastanelere ise 5 dk yürüme mesafesindedir. 


Yeni Asya


Geri Dön