27 / 04 / 2024

Kilis Diyaliz ve Fizik Tedavi Merkezleri hizmete girdi!

Kilis Diyaliz ve Fizik Tedavi Merkezleri hizmete girdi!

İstanbul da yaşayan Kilisli hayırseverler Mehmet Hanifi Cümbüş ve Mahmut Cümbüş tarafından yaptırılan Diyaliz ve Fizik Tedavi merkezlerinin açılışı yapıldı. İki katlı binanın 1. katı fizik tedavi merkezi, 2. katı diyaliz merkezi olarak hizmete girdi...




İstanbul da yaşayan Kilisli hayırseverler Mehmet Hanifi Cümbüş ve Mahmut Cümbüş tarafından yaptırılan Diyaliz ve Fizik Tedavi merkezlerinin açılışı yapıldı.


İki katlı olarak yapılan binanın 2. katı diyaliz merkezi 1. katı da fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi olarak kullanılacak binada inceleme yapan Vali Süleyman Tapsız, yeni diyaliz merkezinin hayırlı olması temennisinde bulundu. 39 diyaliz cihazı, şubat ayından itibaren hizmet vermeye başladığını vurgulayan Vali Tapsız, 2. katta bulunan diyaliz merkezinin kapalı alanı 500 metrekare olduğunu ve 1 Milyon TL’ye yapıldığını belirtti.


Vali Tapsız, sağlığın her şeyden önemli olduğunu belirterek Kanuni Sultan Süleyman’ın,‘’Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi’’ dizelerini hatırlatarak hayırsever Mehmet Hanifi Cümbüş ve Mahmut Cümbüş’e yaptırdıkları bu merkez için teşekkür etti.


Açılış, Vali Süleyman Tapsız, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Mehmet Hanifi Cümbüş, Mahmut Cümbüş ile protokol üyelerinin katılım ile yapıldı.



Milliyet


Geri Dön