28 / 03 / 2024

Kilis gençlik merkezine kavuşuyor!

Kilis gençlik merkezine kavuşuyor!

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, yapımı devam eden Gençlik Merkezinde inceleme ve denetlemelerde bulundu. İncelemelere, Vali Yardımcısı Hakan Ezgi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı da eşlik etti...




Kilis Valisi Süleyman Tapsız, yapımı devam eden Gençlik Merkezinde inceleme ve denetlemelerde bulundu. İncelemelere, Vali Yardımcısı Hakan Ezgi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı da eşlik etti.


Kilis’e sosyal, kültürel ve sportif yatırımların arttırılacağını belirten Vali Süleyman Tapsız, “Kilis’te gençlerimizin vakitlerini geçirebilecekleri, sağlıklı ortamda spor yapabilecekleri bir yer bulunmamaktadır. Bu yüzden Kilis’e Gençlik Merkezi yaptırıyoruz. 2012’nin Kasım ayında başladığımız Kilis Gençlik Merkezi’ni en kısa sürede bitirmek için çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Gençlik Merkezi’nin bitirilmesi ile Kilis, 2 adet açık tenis kortuna, bir basketbol sahasına, 1 spor salonuna ve gençlerimizin vakitlerini geçirebilecekleri çalışma odaları ve kafeteryaya sahip olacaktır’’ dedi.


Vali Tapsız, yapımı devam eden gençlik merkezini inceledikten sonra öğrenciler ile badminton oynadı. Ardından Vali Süleyman Tapsız çeşitli dallarda yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.



Kırıkhan Olay


Geri Dön