07 / 05 / 2024

KİM İstanbul'da 60 mağaza açacak!

KİM İstanbul'da 60 mağaza açacak!

Halkalı’da ikinci şubesini açan KİM Marketler Zinciri, bu yıl sonuna kadar İstanbul’daki şube sayısını 60’a çıkarmayı hedefliyor. Merkezi Güneşli’de bulunan KİM Marketler Zinciri, Halkalı’da ikinci mağazası



Açılışta KİM Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan, Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Ersan ve Genel Müdür Hamit Akçay, diğer üst düzey yöneticiler ve Halkalılı vatandaşlar bir araya geldi. Açılış kurdelesi mağazanın ilk müşterileriyle birlikte kesildi. 670 metrekare alan üzerine kurulan Halkalı Atakent mağazası 20 personel ve üç yazarkasa ile hizmet verecek. Başarılı çalışmalarıyla 2010’da dikkatleri üzerine çeken KİM Marketler Zinciri sene sonuna kadar İstanbul’da 60 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

MARMARA’DA BÜYÜYECEK

Kurum içi eğitimlerde özellikle “İnsana Hizmet Mutluluktur” ilkesini tüm personelin içselleştirilmesine yönelik eğitimlere ağırlık veriliyor. KİM’in 37’si Avrupa, 11 Anadolu Yakası ve 4’ü İzmit’te olmak üzere toplam 52 şubesi var. KİM Market büyümeyi Marmara Bölgesi’nde yeni şubeler açarak devam etmeyi planlıyor.
Star


Geri Dön