25 / 04 / 2024

Kim Kardashian, Ardahan'lı çıktı: Kim'in milyon dolarlık evi!

Kim Kardashian, Ardahan'lı çıktı: Kim'in milyon dolarlık evi!

Sansasyonları ve hayatlarıyla gündemden hiç düşmeyen, en son 72 günlük evliliği ile çok konuşulan Tv yıldızı Kim Kardashian'ın evinin içinde yüzme havuzu bile var! Öte yandan The Sun, Kim Kardashian'ın Ardahan'daki köyüne gitti



İngiliz The Sun Gazetesi muhabiri Oliver Harvey, Ermeni asıllı ABDli şov yıldızı Kim Kardashianın (31) atalarının yaşadığı Ardahanın Çıldır İlçesine bağlı Karakale Köyündeki Türklerle konuştu. 1915 olaylarına da geniş yer ayıran gazete, sığır yetiştiren 42 yaşındaki çiftçi Cengiz Kesikkolla röportaj yaptı.

Kardashianın fotoğrafını gören Kesikkol, ünlü yıldızı tanımadı. Bu zamana kadar Kim Kardashianla ilgili bir şey duymadıklarını söyleyen Kesikkol Ama çok güzel bir kadınmış, tıpkı bizim köydeki diğer kadınlar gibi diye konuştu. İlçe Belediye Başkanı Atilla Gopur ise Kardashianın köylerini ziyaret etmesinden memnunluk duyacağını söyledi.

Harvey, büyükbaş hayvancılıkla uğraşan köyün daha çok Borat filmlerindeki sahneleri andırdığını ifade etti. Ermeniler tarafından boşaltılan köyde tarım yapan halkı da görüntüleyen gazete, Kimin ailesinin 1915 olaylarından önce ABDye gittiğini yazdı. Öte yandan Avustralyaya turist vizesiyle giriş yaptığı halde ticari faaliyetlerde bulunan Kardashian, kara listeye alındı.


Kim Kardashian'nın milyon dolarlık Akdeniz evi


4.8 milyon dolara Beverly Hills'de aldığı evde, rahatlık ve şıklık buluşuyor.


Sansasyonları ve hayatlarıyla gündemden hiç düşmeyen, en son 72 günlük evliliği ile çok konuşulan Tv yıldızı Kim Kardashian'ın Beverly Hills'de yeni aldığı 4.8 milyon dolarlık Akdeniz stili ev, 5 oda 4 banyoya sahip ve yaklaşık 372 metrekare büyüklüğünde. Evin içinde yüzme havuzu, tv odası ve kış geceleri için tasarlanmış şömine köşesi var.


Hayranları, magazin muhabirleri ve medyadan kaçmak için evin etrafını yüksek duvarlar çevreliyor.

Hatta hayranlarının evinin sarmasından rahatsız olan yıldız, geçtiğimiz günlerde Twitter'dan hayranlarının sürekli yanında olmalarından mutlu olduğunu fakat bunun onu korkuttuğunu, özel hayatına saygı duyulmasını istediğini yazmıştı.

Evin salonunda ise rahatlık ve ferahlık göze çarpıyor.

Evin dışında yapılan çardak ise adete bir oturma odasını andırıyor.


Kim Kardashian'ın Beverly Hills'de yeni aldığı 4.8 milyon dolarlık Akdeniz stili ev, 5 oda 4 banyoya sahip ve yaklaşık 372 metrekare büyüklüğünde.

Evin içinde yüzme havuzu, tv odası ve kış geceleri için tasarlanmış şömine köşesi var!


HABERTÜRK

 


Geri Dön