28 / 03 / 2024

Kim Kardashian ve Kanye West ABD'deki evini satıyor!

Kim Kardashian ve Kanye West ABD'deki evini satıyor!

Ün­lü çift Kan­ye West ve Kim Kar­das­hi­an, ABD'deki malikanesini satışa çıkarmaya karar verdi. Çif­tin sa­tış ge­rek­çe­si ola­rak Kar­das­hi­an’­ın şe­hir ha­ya­tın­dan uzak bir yer­de ya­şa­mak is­te­me­si gös­te­ri­li­yor.



Ün­lü çift Kan­ye West ve Kim Kar­das­hi­an, AB­D’­nin Ka­li­for­ni­ya eya­le­tin­de­ki ma­li­ka­ne­si­ni sat­ma­ya ka­rar ver­di. Çift, 2013 yı­lın­da 9 mil­yon do­la­ra sa­tın al­dık­la­rı ma­li­kâ­ne­ye 20 mil­yon do­lar­lık ta­di­lat mas­ra­fı yap­tı. Ma­li­ka­ne­nin için­de bas­ket­bol sa­ha­sı ve bow­ling sa­lo­nu da bu­lu­nu­yor. Çif­tin sa­tış ge­rek­çe­si ola­rak Kar­das­hi­an’­ın şe­hir ha­ya­tın­dan uzak bir yer­de ya­şa­mak is­te­me­si gös­te­ri­li­yor


Bugün Gazetesi



Haber Güneş Gazetesi'nde şu şekilde yer alıyor...


Sansasyonlarıyla gündemden düşmeyen dünyaca ünlü çift Kim Kardashian ve Kenye West 9 milyon dolara aldıkları evi satmaya karar verdi.


20 MİLYON MASRAF YAPMIŞTI

Her yaptıklarıyla gündeme bomba gibi oturan ünlü çift, malikalerini satmaya karar verdiklerini açıkladı. Çift, 2013 yılında 9 milyon dolarlık aldıkları muhteşem malikaneye 20 milyon dolarlık masraf da yaptı. Çiftin satış gerekçesi olarak güzel yıldız Kardashian'ın şehir hayatından uzak bir yerde yaşamak istemesi gösteriliyor.


Güneş


Geri Dön