19 / 04 / 2024

Kınaş İnşaat Vizyon 2023 projesi ile fark yaratacak!

Kınaş İnşaat Vizyon 2023 projesi ile fark yaratacak!

Lüks konut sektöründe Kayseri'de ilk akla gelen isimlerden olan Kınaş İnşaat, bu yıl hayata geçirmeye hazırlandığı 'Vizyon 2023' Projesi ile Kayseri'de farklı bir yaşam merkezine imza atacak....



Kayserinin konfor anlayışının ve bir yaşam merkezinden beklentilerinin değiştiğini ifade eden Kınaş İnşaat Satış Pazarlama Koordinatörü Muzaffer Kahraman, Cumhuriyet'in 100. yılından esinlenerek Vizyon 2023' adıyla yeni bir proje oluşturduklarını söyledi. Kahraman, 'İstanbul'da seçkin mimarlar arasında yapılan yarışma sonucu Ömerler Mimarlık tarafından çizilen proje birinci geldi. 6 bloktan oluşan projede 4 + 1 şeklinde 142 daire bulunuyor. Her daire sahibi için kapalı iki otopark yerinin olduğu bu proje sosyal donanlar adına eksiksiz bir yaşam alanısunuyor. Vizyon 2023 ile üst gelir grubunu hedefliyoruz' dedi.

Projenin konum itibarı ile de son derece güzel bir yerde konuşlandırıldığını kaydeden Kahraman, 'Sivas Caddesi üzerinde olması, yüzde 90 yeşil alan bulunması, tramvay hattı üzerinde ve havaalanına yakın olması, AVM'lerin bulunduğu şehrin en güzel noktasında yer alması projenin diğer artıları olarak ön plana çıkıyor' diye konuştu. Muzaffer Kahraman, 'Projemiz, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği tarafından 21 Mayıs'ta organize edilen İstanbul REstate Gayrimenkul ve Emlak Zirvesi kapsamında sponsor olduğumuz fuar ve panelde ziyaretçilerin ilgi odağı odu. Minumum 370 bin TL, maksimum 610 bin TL fiyat aralığında satılan daireler altın fırsatlar kampanyası kapsamında müşterilere sunuluyor. İlk 30 daire için yüzde 3 lansman indirimi uyguluyoruz. Yine ilk yıl aidatın Kınaş tarafından ödenmesi, ikinci ev alana da ekstra yüzde 5 indirim uygulaması da müşteriler için ciddi avantajlar sağlıyor' şeklinde konuştu. Projenin başlayacağı lokasyonda satış ofisinin üzerinde örnek dairelerin hazır olmasının, projeye ilgiyi ve ziyaretçi sayısını arttırdığım belirten Muzaffer Kahraman, 'Gelen taleplere bakıldığında kısa zamanda dairelerin tükeneceğini düşünüyoruz. Haziran 2014'te teslim edilecek proje için seçimlerden sonra Ankara, İstanbul ve Kayseri'den davetli protokol grubu ve medya mensuplarının katılacağı bir toplantı düzenlemeyi planlıyoruz' diye konuştu.
Dünya


Geri Dön