29 / 03 / 2024

Kınaş Yapı Kınaş Plaza'da kan bağışı kampanyası düzenledi!

 Kınaş Yapı Kınaş Plaza'da kan bağışı kampanyası düzenledi!

Kınaş Yapı Endüstrisi A.Ş yılın ilk sosyal sorumluluk projesinde Kınaş Plaza'da Kızılay tarafından kan bağışı kampanyası düzenledi. Kınaş çalışanları, Kızılay Kan Merkezi sağlık ekipleri yardımıyla kan bağışında bulundular.




İlk kan bağışını Kınaş Yapı Endüstrisi A.Ş. yönetim kurulu üyesi Ali Galip Kalaycıgil yaptı. Kalaycıgil birçok durumda acil kana ihtiyaç duyulmaktadır. İnsanlarımız kan merkezlerine ihtiyacını giderebilmek için başvuru yapmaktadırlar. Kan merkezlerinin de bu isteklere cevap verebilmesi için kan stoklarının her zaman için yeterli seviyede olması gerekmektedir. Bunun için herkes üzerine düşen görevi yapıp, sağlığı yerindeyse kan vermelidir. Kan bağışının, kan bekleyen kişilerin hayatlarını kurtarmasının yanı sıra kişinin kendi sağlığı açısından da son derece faydalıdır. Bu nedenle kan bağışı konusunda herkesin mutlaka duyarlı davranması gerekir. Şirket olarak biz  Kızılay Kan Merkezi ile görüşüp böyle bir bağışta bulunmaya karar verdik. Kampanyaya katılan personelimize teşekkür ediyoruz” dedi.


 Kınaş Yapı Kınaş Plaza da kan bağışı kampanyası düzenledi!


Kızılay Kan Merkezi yetkilileri kan bağışını “Verilen her kanın bir hayatı kurtardığını unutmamalıyız. Bunun yanında kan vermenin sağlığımız açısından da çok büyük yararları var. Kan verildikten sonra vücudun direnci artar, tansiyon dengelenir, buna bağlı olan ağrılar da geçer"  şeklinde ifade ettiler.

Kampanyaya bağış yapmak isteyen personelin ilgisi yoğun oldu.

Kınaş Plaza içinde kurulan alanda Kınaş personeli toplam 21 ünite kan bağışında bulundu.


Geri Dön