19 / 04 / 2024

King's Cross Plimsoll Building görücüye çıktı!

King's Cross Plimsoll Building görücüye çıktı!

Firma: Argent

Proje: The Plimsoll Building

18 Ekim ve 19 Ekim tarihlerinde İstanbul Çırağan Palace Kempsinki Oteli'nde proje yöneticeleri tarafından tanıtım yapılacak olan Plimsoll Buildins projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 100 bin pounddan başlangıç gösteriyor...



Londra'nın yeni bölgelerinden biri olan King's Cross'ta yer alan  The Plimsoll Building  projesi  Argent  tarafından hayata geçiriliyor. Proje 18 Ekim ile 19 Ekim tarihlerinde Çırağan Palace Kempsinki Oteli'nde proje yöneticileri tarafından tanıtılıyor.


67 dönüm arsa alan üzerinde 13 katlı tek blok halinde yükseliyor. Projede 74 adet 2 oda 1 salon daireler satışa sunuldu. Projedeki 2 oda 1  salon dairelerin fiyatları 1 milyon 100 bin pounddan başlıyor.


King s Cross Plimsoll Building görücüye çıktı!


Kings Cross Plimsoll Building projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, penthouse ve dubleks daire tiplerinde dizayn edildi. Projedeki dairelerin büyüklükleri 33 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiyor.


Londra Plimsoll Building projesinde yer alan dairelerin çoğu iç avlu tarzında bahçe manzaralı ve balkon, teras ya da her ikisinin birden bulunduğu şekilde tasarlandı. Projenin 2015 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.


King s Cross Plimsoll Building görücüye çıktı!


The Plimsoll Building projesinde otopark, fitness salonu, bisiklet parkuru, iç avlu bahçesi, özel yemek salonu, lounge, çatı bahçesi, concierge ve resepsiyon hizmetleri bulunuyor. 


Plimsoll Building London, İngiltere'nin en iyi bağlantılarına sahip toplu taşıma noktasına ve Avrupa'ya hızlı tren hattına birkaç dakika yürme mesafesinde konumlanıyor. Bölgede restoranlar, barlar, sanat galerileri, müzeler, konser alanları yer alıyor.


Web: http://www.plimsollkingscross.co.uk/

Türkiye telefon: 0 532 257 00 05

İngiltere telefon: +44 207 702 36 66


Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön