24 / 04 / 2024

Kınık'a devlet hastanesi müjdesi!

Kınık'a devlet hastanesi müjdesi!

Kınık'ın yanı sıra Bayraklı Şehir Hastanesi, Menderes ve Buca'daki hastanelerine yönelik gelinen son durum hakkında da bilgi alındığını ifade eden Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, "Kınık'a yapılacak tüm yatırımlar önemli" dedi




Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, ilçede yapılması planlanan hastane için Sağlık Bakanı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile görüşen AK Parti  İzmir  Milletvekilleri Aydın Şengül, Rifat Sait, Ali Aşlık, Nesrin Ulema ve Hamza Dağ'a teşekkür etti. Doğruer, "Kınık için çok önemli olan bu yatırım için herkes gece gündüz çalışıyor. Kınıklılar adına teşekkür ediyorum" dedi. 

Görüşmede Kınık'ın yanı sıra Bayraklı Şehir Hastanesi, Menderes ve Buca'daki hastanelerine yönelik gelinen son durum hakkında da bilgi alındığını ifade eden Doğruer, "Kınık'a yapılacak tüm yatırımlar önemli. Ancak sağlık alanındaki yatırımlar daha da önem kazanıyor. Kınıklılara sözümüz olan bu yatırımın takipçisi olan herkese teşekkür ediyorum. Bir doktor olarak Kınık'ın hastaneye ne kadar ihtiyacı olduğunu seçim döneminde de anlatmıştık. Verdiğimiz sözleri tutmanın gururunu hep birlikte yaşayacağız. AK Parti Kınık'a her alanda unutulmaz projeler ile imzasını atacak" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön