19 / 04 / 2024

Kipa, 101. marketini Balıkesir'de açtı!

Kipa, 101. marketini Balıkesir'de açtı!

Kipa mağazaları 37'nci hipermarketini ve 101'inci eksperes marketini Balıkesir'de törenle açtı.



Türkiye'deki mağaza yatırımlarını sürdüren Kipa Mağazaları, hipermarket olarak 37. ekspres market olarak 101. şubesini düzenlenen tören ile Balıkesir'de açtı. Açılış nedeniyle bin 799 liralık LCD ekran televizyonlar bin 119 liraya satılınca büyük izdiham yaşandı.

Kipa, bu açılışla Balıkesir merkezdeki ilk, il genelindeki 3. mağazasını hizmete sunmuş oldu. Kipa mağazasının açılışına Balıkesir Vali Yardımcısı Hasan Ruhi Yaylacı, Kipa Kuzey Bölge Müdürü Merih Boz ile çok sayıda işadamı ve vatandaş katıldı. Merih Boz, Balıkesir'de 7 bin metrekarelik alandaki mağazasında 20 bin farklı ürün çeşidiyle hizmet verecek Kipa'nın çevre dostu olduğunu ve mağaza ışıklandırmasının gün ışığı ve güneş enerjisinden faydalanılarak yapıldığını söyledi. Boz, yılda 350 bin kilovat tasarruf edilen sistemin ayrıca 700 ağaç dikmeye eşdeğer olduğunu belirtti. 
174 personelin görev yapacağı Kipa mağazasının açılışında özellikle elektronik reyonunda izdiham yaşandı. Vatandaşlar, kendilerine dağıtılan fiyat listesinden alacağı ürünleri önceden belirlerken en büyük ilgiyi fiyatı bin 799 liradan bin 119 liraya düşürülen LCD ekran televizyonlar gördü.

SİTEM ETTİLER

Mağazanın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından markete akın eden vatandaşlar, televizyonları kapıştı. 25 televizyon birkaç dakika içinde tükendi. Televizyon alırken birbirleri ile tartışan vatandaşlar, cihazların tükendiğini duyunca mağaza yetkililerine sitemde bulundu.

- Yeni Asır -


Geri Dön