25 / 04 / 2024

Kiptaş Çatalca Konutları fiyatları!

Kiptaş Çatalca Konutları fiyatları!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Kiptaş Çatalca Konutları

Toplam 180 adet blok şeklinde inşa edilen projede teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Kiptaş Çatalca Konutları fiyatları 139 bin 750 TL 'den başlangıç gösteriyor.



Çatalca'daki Rüzgar Enerji Santrali'ne yakın bölgede bulunan projede satılık daireler için kura çekimi yapılmayacak. İşte  Kiptaş Çatalca Konutları  fiyatları...


Kiptaş Çatalca Konutları ortak kullanım alanları

Dairelerin Büyükçekmece Gölü ve deniz manzarasına cephesi bulunan projede sosyal seçeneklerine göre her daireye açık otopark, iki cami, 34 derslikli okul, geniş yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, site yönetimi, güvenlik yer alıyor.


Kiptaş Çatalca Evleri nerede?

Çatalca'nın en üst kısmında Rüzgar Enerji Santrali'ne yakın lokasyonda hayata geçirilen proje 2 bin 138 daireden meydana geliyor. Projede toplam 180 adet blok yer alıyor. 


Çatalca Konutları  KİPTAŞ  teslim tarihi

Kura çekimi yapılmadan satışa sunulan projede dairelerin teslimleri 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Projede ev alanları 83 metrekare ile 85 metrekare olarak belirlendi.


Kiptaş Çatalca Konutları fiyatları!

Müracatların daire sayısı kadar yapılacağı projede fiyatlar 139 bin 750 TL'den başlıyor. Ödemelere göre 20 bin TL peşin ödemelerde 24 ay sonra  19 bin 750 TL teslim zamanında ödenebiliyor. Kalan daire tutarını konut banka kredisi ile veya 24 ayda vadede 0 faizle taksitlendirme kullanılabiliyor.


Kiptaş Çatalca Konutları iletişim

Tel: 0212 414 98 98

Web: www.kiptas.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön