25 / 04 / 2024

Kiptaş Çatalca Konutları projesi nerede?

Kiptaş Çatalca Konutları projesi nerede?

Firma: KİPTAŞ

Proje: Kiptaş Çatalca Konutları

Kiptaş Çatalca Konutları projesinde kurasız satış sebebiyle, başvurular daire sayısıyla sınırlı. Projede 2 bin 138 daire yer alıyor. Peki, Kiptaş Çatalca Konutları projesi nerede?




Başvuların daire sayısı ile sınırlı olduğu  Kiptaş Çatalca Konutları  projesinde 2 bin 138 adet daire planlandı. 6 katlı 180 blok olarak inşa edilecek olan  Kiptaş  Çatalca Konutları projesinde daireler 139 bin 750 TL'den satılıyor.


Kiptaş Çatalca Konutları projesinde daireler 83 metrekare ve 85 metrekare olarak tasarlandı. Kiptaş Çatalca Konutları projesinde 34 derslikli okul, iki cami, ticaret alanları, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, otopark alanları olacak.


Kiptaş Çatalca Konutları ödeme koşulları kapsamında 20 bin TL peşinat sonrasında, 19 bin 750 TL teslimlerde veriliyor. Kalan 100 bin TL konut bedeli Kiptaş bünyesinde 24 ay vadeli olarak veya banka kredisiyle ödeniyor.


Kiptaş Çatalca Konutları projesinde teslimler 24 ay sonra gerçekleştiriliyor. Kiptaş Çatalca Konutları projesi Çatalca'nın en üst tepesinde Rüzgar Enerji Santrali'ne yakın konumda yer alıyor. Projede daireler deniz manzarasına sahip.


Kiptaş Çatalca Konutları projesi nerede?


Kiptaş Çatalca Konutları projesi nerede?


Tel: 0212 414 98 98

Web: www.kiptas.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön