18 / 04 / 2024

KİPTAŞ dar gelirliye 7-8 bin lira peşinatla konut inşa edecek!

KİPTAŞ dar gelirliye 7-8 bin lira peşinatla konut inşa edecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Başakşehir’e yapılan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış ve tanıtım törenine katıldı. Topbaş burada KİPTAŞ'ın dar gelirliye 7-8 bin lira peşinatla konut yapacağının müjdesini verdi...




İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Başakşehir’e yapılan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış ve tanıtım törenine katıldı. Kadir Topbaş burada halka seslendi.


Dar gelirliye 7-8 bin lira peşinatla konut…


Başbakan Erdoğan’ın kurduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden KİPTAŞ’ın konut alma hayali olmayan dar gelirli vatandaşlara 80 metrekare civarında ev yapacağını da müjdeleyen Topbaş, şunları kaydetti;


“Dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik olarak 7-8 bin lira peşinat ve gerisi taksitle konut inşa edeceğiz. 10 bin konutluk projemizin ilk etapta 1.400 konutun satışına yakında başlayacağız. KİPTAŞ Genel Müdürümüze bu evlerin özellikle metrolara yakın yerlerde inşa edilmesi talimatını verdim. Bu evlerde oturan insanlarımızın ulaşım sorunu olmasın istiyoruz. İnşallah İstanbullulara müjde vereceğiz. Biz garip gureba ya hizmet etmek için varız. İnsanı yaşat ki devlet yücelsin anlayışındayız.”


Kadir Topbaş, konuşmasının ardından çocuklar ve beraberindekilerle birlikte kurdele keserek tamamlanan yatırımları hizmete aldı. Daha sonra yeni açılan Kayabaşı Mahallesi Parkı’nı gezen Topbaş’a vatandaşlar sevgi seli oluşturdu.


www.kiptas.com.tr



İBB


Geri Dön