26 / 04 / 2024

Kiptaş Dragos Konakları'nda 1 milyon 150 bin TL!

 Kiptaş Dragos Konakları'nda 1 milyon 150 bin TL!

Firma: Kiptaş

Proje: Dragos Konakları

Maltepe'de Kiptaş tarafından hayata geçirilen Dragos Konakları'nda kalan son daireler 1 milyon 150 bin TL'den başlıyor...



Kızılay'ın İstanbul Maltepe'deki arazisi üzerine  Kiptaş  tarafından inşa edilen  Dragos Konakları  39 bin 223 metrekare alan üzerinde yükseldi.



16 blok, 1 sosyal tesis ve 54 bağımsız daireden oluşan projenin yapımına 2010 yılında başlanmıştı.


Maltepe Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Dragos Konakları deniz ve adalar manzarasına sahip.


3+1 dairelerin 855 bin TL'den başlayıp 1 milyon 150 bin TL'ye kadar yükseldiği, 4+1 dairelerin 1 milyon 320 bin TL'den başlayıp 1 milyon 650 bin TL'ye kadar yükseldiği, 5+1 dubleks dairelerin ise 1 milyon 425 bin TL'den başlayıp 1 milyon 600 bin TL'ye kadar yükseldiği projede kalan son 6 konut alıcılarını bekliyor.



Dragos Konakları'nda kalan son konutların fiyatı 1 milyon 150 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 400 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


Projede konut sahibi olmak isteyenler yüzde 5 teminat bedelini ödedikten sonra, geri kalan ödemeyi peşin ya da banka kredisiyle yapabiliyor.




Özel güvenlik sistemelrinin bulunduğu projede, yangın ve hırsızlığa karsı emniyet sistemi, kapalı devre kamera sistemi, parmak izi okumalı çelik kapı, kapıyla görüntülü ve sesli haberleşme sistemi, otoparklarda springler ve yangın sistemler yer alıyor.



Projede; Otoparktan dairelere asansörle direkt bağlantı, daire ve ortak mahallerde jeneratör ile sürekli enerji, blok altlarında her daireye ait özel depo alanı, akıllı ev sistemi, her daireye özel klimalı soğutma sistemi, otomasyon sistemiyle kontrol edilebilen panjur sistemi, salonda şömine, 85 kanal şifresiz uydu yayını, su basması, yangın ve hırsızlığa karşı emniyet sistemi, mutfakta ısı ve gaz dedektörü gibi donanımlar bulunuyor.



Dragos Konakları'nda;


*Havuz,

*Basket sahası,

*Tenis kortu,

*Yürüyüş parkuru,

*Türk hamamı,

*Masaj odaları

*Sauna,

*Sağlık klübü,

*Cafe

*Fitness salonu gibi sosyal olanaklar mevcut.




0212 510 98 98


www.kiptas.com.tr


www.kizilay.org.tr




Melek GÜNER


projeye sor



Geri Dön