20 / 04 / 2024

KİPTAŞ Hadımköy 3. etap daire belirleme kuraları çekiliyor!

KİPTAŞ Hadımköy 3. etap daire belirleme kuraları çekiliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan Hadımköy 3.Etap Konutları 1.544 adet 2+1 dairelerin kura çekilişleri 4 Haziran'da gerçekleşecek.




İstanbul  Büyükşehir  Belediyesi  Toplu  Konut  Projesi  kapsamında  yer  alan Hadımköy 3.Etap Konutları 1.544 adet 2+1 dairelerin kura çekilişleri 4 Haziran Cumartesi günü saat 10:00'da gerçekleşecek. 


Kura çekilişinin gerçekleşeceği adres: İkitelli Spor Kompleksi 4.Etap 1.Kısım   -  Başakşehir Devlet Hastanesi Karşısı Başakşehir /İSTANBUL


KURA ÖNCESİ VE SONRASI İŞLEMLER

1- Kura çekimi Noter huzurunda yapılacaktır.

2- Kura çekilişinin programa göre yapılabilmesi için müşterilerimiz tarafından  belirtilen saatlere riayet edilmesi gerekmektedir.

3-Her bir daire için belirlenen şerefiye bedelleri, kura çekimi sırasında hak sahiplerine bildirilecektir.

4-Kura çekimine gelen müşterimiz mutlaka nüfus cüzdanı veya kimlik yerine geçecek belgeyi yanında bulunduracaktır. Vekaleten kura çekilecek ise bu konuyla ilgili noter tasdikli vekaletname ile kimliklerini yanlarında bulunduracaklardır.

5- Kura çekimine iştirak etmeyenlerin  kuraları Noter tarafından çekilecek ve sonuçlara itiraz edilemeyecektir. Bu müşterilerimiz  kendilerine çıkan dairelerin yerlerini KİPTAŞ Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü’nden öğrenebileceklerdir.





Geri Dön