16 / 04 / 2024

Kiptaş Hadımköy Konutları 2. etapta teslimler 6 Mayıs'ta!

Kiptaş Hadımköy Konutları 2. etapta teslimler 6 Mayıs'ta!

Kiptaş Hadımköy Konutları 2. etapta teslimler 6 Mayıs'ta başlıyor



Kiptaş Hadımköy Konutları 2. etapta teslimler 6 Mayıs'ta başlıyor. Hadımköy Konutları 2. Etap projesinin planlanan 18 aylık teslim süresi önce 6 ay ile uzatılarak teslim tarihi 8 Ağustos 2009 olarak belirlendi . Fakat daha sonra zorunlu gerekçelerden dolayı verilen süre uzatımları ile yeni teslim tarihi 27 Mayıs 2010 oldu. Buna rağmen Hadımköy Konutları 2. Etap projesinde bazı blokların konut teslimleri  6 Mayıs 2010 itibariyle başlayacak. Bu konuyla ilgili olarak teslim tebligatları üyelere gönderilmeye başlandı ve Kiptaş'ın web sitesinden teslim programı ayrıntılı olarak yayınlandı.

4 bölgeden oluşan etapta 3 bölgede konutlar tamamlanmış, geçici kabul işlemleri devam etmekte olup, ay sonu teslime başlanacak. 1 bölgede ise verilmiş olan revize süre devam etmekte olup, müteahhidin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan  (Kiptaş'tan kaynaklanmayan) dolayı istikrarlı çalışma yapılamadığından, kesin teslim tarihi verilememekle birlikte  konutların Satış Vaadi Sözleşmesine göre 30 ay içinde  (27.08.2010) kalacak şekilde teslim edilebilmesi için çalışmalar devam etmektedir.

TEPECİK KONUTLARI:
Tepecik Konutları projesinde teslim tebligatları bugün itibariyle üyelere gönderilmeye başlanmış olup, 3 Mayıs itibariyle teslim programı dahilinde konutlar sahiplerine teslim edilecek.

Detaylı bilgi için tıklayın


Geri Dön