24 / 04 / 2024

KİPTAŞ Kelkit Kent Parkı açıldı!

KİPTAŞ Kelkit Kent Parkı açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Gümüşhane'nin Kelkit İlçesi'nde yaptırılan KİPTAŞ Kelkit Kent Parkı törenle hizmete girdi



Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'in en büyük parkları arasında yer alan parkın açılış törenine Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yıldırım, Eroğlu ve Kadir Topbaş'a şenlik alanına girişte Kelkitliler sevgi gösterisinde bulundu. Vatandaşlarla tokalaşan iki bakan ve Topbaş'a yöresel kıyafet giymiş küçük çocuklar çiçek verdi. Törende Başbakan Tayyip Erdoğan ve Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan'ın kutlama telgrafları okundu.

Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, Başkan Kadir Topbaş'a Kelkit'in Fahri Hemşehrilik Beratı verdi ve Kelkit'in ünlü Zilli Kilim'ini hediye etti. İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Vahit Olgun da Kadir Topbaş'a hizmetlerinden dolayı plaket verdi. Muammer Duran ayrıca parkın yapımında emeği geçen KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım ile Park Bahçeler Müdürü Mehmet İhsan Yıldız'a da plaket verdi. Başkan Duran Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Veysel Eroğlu'na da Kelkit işi Zilli Kilim hediye etti. Eroğlu, "Hediyeyi aldık, reklamını yapalım; bu kilim kök boyasından yapılıyor ve çok özel bir kilim" dedi.
Hürriyet


Geri Dön