19 / 03 / 2024

KİPTAŞ Locamahal Ekim'de satışta!

KİPTAŞ Locamahal Ekim'de satışta!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Locamahal

Ön talebin toplandığı ve KİPTAŞ tarafından Zeytinburnu'nda inşa edilen Locamahal projesi Ekim'de satışa çıkacak. Projede fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor.



KİPTAŞ güvencesiyle Zeytinburnu Veliefendi'de inşa edilen  Locamahal  projesinde ön talep toplama süreci devam ediyor. Ekim ayında yapılacak lansmanla satışa çıkacak projede daire fiyatları 600 bin TL'den başlayarak yükseliyor. 


Teslimlerinin 36 ay sonra yapılacağı  KİPTAŞ  Locamahal projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Projede daire fiyatları 600 bin TL'den başlayarak 1 milyon 900 bin TL'ye kadar ulaşıyor.


Toplam 1.264 daire ve 75 dükkandan meydana gelen KİPTAŞ Locamahal projesinde şimdilik sadece dairelerin ön satışları yapılıyor. 


24 ay 0 faiz imkanı

Banka kredisi, peşin ve firma bünyesinde kredili ödemelerin yapılabildiği Locamahal projesinde firma bünyesinde 24 ay 0 faiz gibi bir kolaylık sunuluyor. 


Locamahal projesi Veliefendi Hopodromu'nun yanında yer alıyor. Proje Zeytinburnu sahiline 800 metre mesafede, sahil yolu ve E5’in tam ortasında bulunuyor. Proje Sultanahmet'e, Kapalıçarşı'ya, Topkapı Sarayı'na ve Ayasofya'ya 8 dakika mesafede yer alıyor.


Tel: 444 30 49

Web: http://locamahal.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön