19 / 04 / 2024

Kiptaş mahalleyi özleyenleri Vaditepe'de toplayacak!

Kiptaş mahalleyi özleyenleri Vaditepe'de toplayacak!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Bahçeşehir

Bugüne kadar 70 bin 225 konut inşa eden ve modern yaşam merkezlerinin Türkiye'deki öncü kuruluşu olan Kiptaş, şimdi yeni bir başyapıt inşa etmek için Bahçeşehir'de.



Bahçeşehir'in en değerli ve en büyük arazisi üzerinde hayata geçirilen Vadi tepe Bahçeşehir; herkesin özlediği o sımsıcak mahalle kültürünü, modern yaşamın kent olgusu içinde kendine has üslubuyla yeniden yorumluyor. 


Farklı büyüklüklerde yaklaşık 4 bin dairenin yer aldığı Vaditepe; geçmişten izler taşıyan geniş yolları, düzenli peyzaj alanları, cadde üstü mağazaları, Bahçeşehir göleti ile Küçükçekmece Gölü'ne bakan yaşam alanlarıyla herkesin kendisini bulacağı yeni bir yaşam merkezi olmaya aday. 


Az katlı ve yüksek katlı blokların yer aldığı projede, klasik mahalle yaşantısını yansıtan ve modern şehir hayatını taşıyan sokaklar bulunuyor. Vaditepe'de, 2+1'den 5+2'ye kadar çeşitli daire seçenekleri yer alıyor. Projede 25 bin metrekarelik ticari alanın yanı sıra; camisi, okulu, marketi, açık spor alanları, çocuk oyun alanları ile Vaditepe Bahçeşehir'de aradığınız her şey elinizin altında.


Genel Müdürlük Merkez Ofisi

İletişim Bilgileri

Tel: 212 414 98 98

Web:http://vaditepebahcesehir.com/


Vatan


projeye sor



Geri Dön