25 / 04 / 2024

KİPTAŞ Masko Evleri'nde teslimler başladı!

KİPTAŞ Masko Evleri'nde teslimler başladı!

KİPTAŞ tarafından üretilen Masko Evleri'nin inşaatı tamamlandı ve konut teslimleri başladı



KİPTAŞ Masko Evleri 8-12 Ocak 2010 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilecek. Konutlar teslim programında yer alan tarihte ve inşaat mahallinde teslim edilecektir. Teslim programında yer alan tarihte konutunu teslim almak için başvurmayan hak sahipleri, geç teslim, temerrüt gibi iddialarda bulunamayacak ve konutunun teslim programı dahilinde bir başka tarihte teslim edilmesini talep edemeyecek. Konutunu teslim programında belirtilen tarihte teslim almayan hak sahipleri, temerrüde düşmüş sayılacaklar. Hak sahibinin konutunu teslim almasa bile, konutun satış vaadi sözleşmesi ve Kat Mülkiyeti  Kanunu hükümleri çerçevesinde ortak giderlerine katılma zorunluluğu bulunuyor.

Konutlar; Konutun bulunduğu yerde ve müştereken imza edilen "Konut Durum Tespit Teslim Formu" ile teslim edilecek.

Konut tesliminde aşağıdaki belgelerin ibraz edilmesi gerekiyor
1-Satış Vaadi Sözleşme Fotokopisi
2-Nüfus Cüzdan Fotokopisi
3-Bankadan kredi kullanan üyelerin son ödeme dekontu
(taksitlerin ödenmemesi halinde daire teslimi yapılmayacaktır)
4-EK-1'de belirtilen "Ortak Gider Avans" bedellerinin Site Yönetim hesabına yatırıldığına dair "Banka Dekontu' Denizbank Başakşehir Şubesi , Şube Kodu:3490  Hesap No:4122860-351
(İBAN NO:TR 2800 134 00000 412 28 60 0000 1)
(ödemeler teslim merkezinde de yapılabilecektir)
5-Konutu vekaleten alacaklar için (EK-2)'de yer alan örneğe uygun noterce düzenlenmiş vekaletname,
6-İSKİ, İGDAŞ, BEDAŞ  abonelik bağlantı v.s. bedelleri  müteahhit tarafından ödenecektir, bundan ötürü vekaletname verilmesi zorunludur. Teminat (Güvence, Sözleşme) bedeli olarak vekaletle birlikte konut teslim sırasında  Doğalgaz için 48 TL/daire, Su için 110 TL/daire, Elektrik için 90 TL/ daire olmak üzere toplamda 248 TL/ daire ödenecektir. Sözleşmenin iptali halinde bu bedeller güncel olarak ilgili kurumlardan  adına sözleşme yapılan "şahıslar " tarafından  geri alınabilecektir.

NOT: Konut Teslim Merkezi: SİTE YÖNETİM BİNASI

0212 624 90 11

www.kiptas.com.tr

Detaylı bilgi için tıklayınız!


Geri Dön