25 / 04 / 2024

KİPTAşž Metrokent Konutları fiyat listesi! 161 bin 867 TL'ye!

KİPTAşž Metrokent Konutları fiyat listesi! 161 bin 867 TL'ye!

KİPTAşž Metrokent Konutları fiyat listesine göre 78 metrekare 1+1'ler 161  bin 867 TL'den alıcılara sunuluyor. Başakşehir Metrokent, eğitim ve öğretim kurumlarına olan yakınlığıyla, çocukların üniversiteye kadar rahatça eğitim görmelerine imkan sağlıyor..



KİPTAşž Metrokent Konutları'nda 78 metrekare 1+1'ler 161 bin 867 TL'ye; 113 metrekare normal katlar 228 bin 583 TL'ye; 143 metrekare zemin kat daireler 245 bin 936 TL'ye; 143 metrekare 273 bin 263 TL'ye satılıyor.   Metrokent Konutları'nda peşinatlar 40 bin 66 TL ila 68 bin 315 TL arasında değişirken; taksitler 1.484 TL ila 2 bin 531 TL arasında değişiyor. Projede 120 aya yüzde 0.70 faizle konut kredisi kullanılabiliyor.

KİPTAşž Metrokent'de 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle ilave bloklar satışa sunuldu.

şžehrin stresinden ve trafikten uzakta bir yaşam...

şžehrin stresinden ne kadar uzaklaşırsanız, trafiğin stresine o kadar yaklaşırsınız.

şžimdi Kiptaş, Başakşehir Metrokent Projesi 'yle bu kuralı yıkıyor. Sakinlerine, Başakşehir metrosunun hemen yanında, farklı bir kentte yaşama imkanı sunuyor. Siz de şehrin kalabalığından uzakta, bu huzur dolu ortamın sakinleri arasında yerinizi alın. Hayallerinizi süsleyen evinize, sadece metroyla, rahatça ulaşın.

Siz nasıl bir evde yaşamak isterseniz...

Başakşehir Metrokent, sakinlerine, tercihlerine göre geniş bir yelpazede konut seçenekleri sunuyor. 1+1 'den 5+1 'e kadar 5 farklı konut seçeneğinden birini seçin; yeni evinizde hayatınızı renklendirin.

Nefes alan bir kentte yaşamanın tadını çıkarın...

Başakşehir Metrokent, geniş yeşil alan ve parklarıyla, sakinlerine yeşile yakın, şehrin grisine uzak bir ortamda huzurla yaşama imkanı sunuyor. Burada yeşile doyacak, gerçekten nefes aldığınızın farkına varacaksınız.

Stresten uzakta, sağlıklı bir yaşam...

Güne zinde başlamak ya da günün stresini üzerinizden atabilmek için ne gerekiyorsa, hepsi Başakşehir Metrokent 'te. 365 gün kullanabileceğiniz kapalı yüzme havuzu ve Fitness Salonu, yani kısaca sağlıklı bir yaşam, yeni yuvanızda sizi bekliyor olacak...

şžehrin imkanları elinizin altında...

Sahip olduğunuz imkanlarla şehre inmek dahi istemeyeceksiniz. Alışveriş Merkezi, cafeler ve restoranlar, size ait bir dünya kurmak ve hayatınızı kolaylaştırmak için Başakşehir Metrokent 'te çoktan yerini aldı bile.

Bu kentte 7/24 güvendesiniz...

Başakşehir Metrokent 'te, profesyonel güvenlik ekibi sayesinde 7 gün 24 saat kendinizi hep güvende hissedeceksiniz.

Evinize metroyla bağlanın, hayattan kopmayın...

şžehrin stresinden ve trafikten uzakta bir yaşam hayal ediyorsanız, sizi Başakşehir Metrokent 'e bekliyoruz. Gelin, Başakşehir metrosunun hemen yanında, yeni bir kentte yaşama imkanını kaçırmayın.

Siz de şehrin kalabalığından uzakta, bu huzur dolu ortamın sakinleri arasında yerinizi alın. Trafiğe takılmadan, kolay ulaşımın tadını çıkarın. Evinizden işinize, işinizden evinize sadece bir metroyla ulaşın.

İhtiyacınız olan her şey yanıbaşınızda

Başakşehir Metrokent, ulaşım, eğitim, sağlık ve sosyal aktiviteler açısından ihtiyaç duyacağınız her noktaya yakınlığıyla hayatınızı kolaylaştırıyor.

çocuklarınızın eğitimi için:
Başakşehir Metrokent, eğitim ve öğretim kurumlarına olan yakınlığıyla, çocuklarınızın üniversiteye kadar rahatça eğitim görmelerine imkan sağlıyor.

Her şeyin başı sağlık:
Başakşehir 4. etapta yer alan Başakşehir Devlet Hastanesi, her türlü sağlık hizmeti için hemen yanıbaşınızda...

şžehiriçi / şehirdışı ulaşım çok rahat:
Başakşehir Metrokent, hem metroya hem de İstanbul Atatürk Havalimanı 'na olan yakınlığıyla sizi ulaşım sıkıntısından kurtarıyor.

Kültürel faaliyetlerden uzak kalmayın:
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir Kültür Merkezi, tiyatro, konferans, konser, sergi ve her türlü kültürel aktiviteyle Başakşehir sakinlerine hizmet veriyor.

Sular Vadisi 'nde vakit geçirmeye doyamayacaksınız:
Başakşehir Metrokent 'in hemen yanında kurulu Sular Vadisi, sakinlerine her türlü imkanı sunuyor. Sergi salonu, kütüphane, jimnastik salonu, tenis kortu, voleybol ve basketbol sahası, restoranlar, açık hava anfisi, kafeteryalar, çocuk oyun alanları, kır kahveleri, şelaleli havuzlar, paten pisti, bisiklet ve koşu yolları, Sular Vadisi 'nde vakit geçirmenizi sağlayacak özelliklerden sadece birkaçı...

Genel Bilgiler

• Alışveriş merkezi
• Kapalı yüzme havuzu
• Özel rekreasyon alanları
• çocuk oyun alanları
• Sosyal tesis
• Fitness center, masaj salonu, sauna
• Kapalı-Açık otopark
• 24 saat özel güvenlik

0 212 487  49 71

www.kiptas.com.tr

 

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön