19 / 04 / 2024

KİPTAşž Silivri Konutları'nda 2. etap daire kuraları çekiliyor!

KİPTAşž Silivri Konutları'nda 2. etap daire kuraları çekiliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projeleri kapsamında yapımı gerçekleştirilen Silivri Konutları 2. Etap 75 m ² dairelerin kura çekilişleri aşağıda belirtilen adres ve tarihte gerçekleştirilecek...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projeleri kapsamında yapımı gerçekleştirilen Silivri Konutları 2. etap 75 metrekare dairelerin kura çekilişleri 16 Ocak 2011 günü yapılacak.  

İhale;  

Tarihi : 16 Ocak 2011 Pazar
Saati: 09:30

Yeri : ESENLER HAKKI BAşžAR SPOR KOMPLEKSİ

Her bir daire için belirlenen şerefiye bedelleri, kura çekimi sırasında hak sahiplerine bildirilecek. Kura çekimleri ise noter huzurunda gerçekleştirilecek.

Kura çekimine gelenlerin mutlaka nüfus cüzdanı veya kimlik yerine geçecek belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Vekaleten kura çekilecek ise bu konuyla ilgili noter tasdikli vekaletname ile kimliklerini yanlarında bulunduracaklar.

Kura çekimine iştirak etmeyenlerin kuraları Noter tarafından çekilecek ve sonuçlara itiraz edilemeyecek. Bu kişiler kendilerine çıkan dairelerin yerlerini KİPTAşž Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü"nden öğrenebilecekler.

Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön