24 / 04 / 2024

KİPTAŞ Tuzla 4.Etap'ta A-01 ve A-02 bloklar 28-29 Ocak'ta teslim!

KİPTAŞ Tuzla 4.Etap'ta A-01 ve A-02 bloklar 28-29 Ocak'ta teslim!

KİPTAŞ projelerinden Tuzla 4.Etap Konutları'ndaki A-01 ve A-02 blokların teslimatları 28 Ocak ve 29 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek...



KİPTAŞ tarafından yapılan açıklama şu şekilde:


Şirketimiz tarafından imal edilen Tuzla 4.Etap Konutları tamamlanmış olup 28/01/2013-29/01/2013 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilecektir.


Hak sahibi olduğunuz konut; belirlenen teslim tarihleri arasında inşaat mahallinde teslim edilecektir. Teslimatın güvenli ve sorunsuz bir şekilde yapılabilmesi için hak sahiplerinin teslim tarihlerine riayet etmeleri gerekmektedir. Hak sahibi konutunu teslim almamış olsa bile 15/02/2013 tarihinden itibaren Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi ve Kat Mülkiyeti Kanunu hükümleri gereğince hak sahibinin site ortak giderlerini ödeme yükümlülüğü bulunmaktadır.


Konutlar; bulunduğu yerde ve müştereken imza edilen “Konut Durum Tespit Teslim Formu” ile teslim edilecektir. Hak sahibi konut içerisinde müştereken tespit edilen eksik ve kusurların haricinde eksik ve kusur varlığı iddiasında bulunamaz. Teslime gününde gelmeyen, temerrüde düşmüş hak sahiplerinin konutlarının içerisinde malik tarafından varsayılacak eksik ve kusurlardan şirketimiz sorumlu olmayacaktır. Hak sahibi müştereken imzalanan Konut Durum Tespit Teslim Formu, sabit eksik ve kusurların giderilmesi için konutunu öngörülen süre içerisinde hazır bulundurmaması halinde bu eksikliklerin giderilmesini şirketimizden talep edemeyecektir.


Şirketimiz; temerrüde düşmüş hak sahiplerinin en geç 28/02/2013 tarihine kadar konutlarını teslim almamaları halinde, Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi çerçevesindeki haklarını kullanmayı saklı tutar.


Konutların Elektrik, Su, Doğalgaz abonelik ve sözleşmeleri aşağıdaki gibi yapılacaktır.


İGDAŞ: Sitedeki binalarda merkezi sistemle ısı ve sıcak su temini yapılmaktadır. Doğalgazla alakalı ocak gazı haricindeki abonelik ve sözleşmeler daire teslimi sırasında alınacak olan 700 TL (Merkezi Kazan Abonelik Bedeli 395 TL + Merkezi Kazan Sözleşme Bedeli 305 TL) ile site yönetimi adına yapılacaktır. Ocak gazı sözleşmelerini ise malik dilerse internet üzerinden kendisi yapabilir; dilerse site yönetimi marifetiyle vekaleten güvence bedeli faturaya yansıtılmak suretiyle (75 TL) yapılabilir. 

NOT: İnternetten ocak gazı sözleşmesi yapmak için tesisat numaraları A-1 Blok: 3326324,       

A-2 Blok: 3326325                                     


İSKİ: Sitedeki binalarda iskan alınıncaya kadar kullanım suyu temini merkezi olarak yapılacaktır. Dairelerin teminat haricindeki abonelik (yatırım) bedelleri (365 TL) site yönetimi tarafından İSKİ’ye yatırılacaktır. İskan alınınca site yönetimi adına olan merkezi su sözleşmesi iptal edilecek olup, ilaveten alınacak 175 TL sözleşme bedeli ve Ek-3’te belirtilen vekâletname örneği,  DASK Poliçesi ile site yönetimi tarafından İSKİ Tuzla Şube Müdürlüğünde malikler adına sözleşme yapılacaktır. Daire teslimi sırasında, İSKİ abonelik ve sözleşme işlemleri için bu bedellerin toplamı olan (365 TL+175 TL = 540 TL) ödenerek veya ilgili hesap numarasına yatırılarak ibraz edilecektir.


Aksi takdirde İSKİ tarafından suları kesilecektir. Dairesinde oturmayacak üyelerimiz mutlaka su saati yanındaki vanaları kapalı tutmakla mükelleftir. Anahtarların en az birini teslim alan üyemiz dairedeki su kullanımından mesuldür. Anahtarlarınızı daire içi eksikleri tamamlanmadan teslim almayınız ve sayaç okumalarının tespitini yaptırmayınız. Bunun için dairenizin; Elektrik, Su ve Doğalgaz sayaçlarını mutlaka görünüz ve tüketim değerlerini Konut Durum Tespit Teslim Formuna yazınız.    


AYEDAŞ:  Dairelerde elektrik kullanım sözleşmesi AYEDAŞ İçmeler İşletme Müdürlüğünde bireysel olarak veya Boğaziçi Konut Hizmet ve Yönetim İşletmeciliği Tic. A.Ş. vasıtasıyla ilgili kurumlarca talep edilen 435 TL abonelik bedellerine ilave olarak her bir abonelik için 5’er TL hizmet bedeli karşılığında   (EK-3)’te yer alan örneğe uygun Noter tarafından düzenlenmiş vekâletnameyi ibraz etme şartıyla üyemizin isteği doğrultusunda yapılacaktır.


Konut tesliminde aşağıdaki belgelerin şirketimize ibraz edilmesi gerekmektedir.


1.Satış Vaadi Sözleşme Fotokopisi

2.Nüfus Cüzdan Fotokopisi 

3.Konuta ait DASK Poliçesi 

4.Bankadan kredi kullanan üyelerin son ödeme dekontu

(taksitlerin ödenmemesi halinde daire teslimi yapılmayacaktır)

5.Ortak Gider Avans bedellerinin ve Doğalgaz, Su abonelik bedelerinin  Site Yönetim hesabına yatırıldığına dair “Banka Dekontu’ Denizbank   Başakşehir TÜMSAN Şb.

IBAN NO:TR***********0***********1

HESAP NO: 3490-6744725-351

Daire sakinlerinin teslimat esnasında banka dekontlarını ibraz etmesi gerekmektedir.

6.Hesap ismi :  Kiptaş  Tuzla 4.Etap Konutları Site Yönetimi Hesabına HAK SAHİBİNİN ADI-SOYADI, BLOK VE DAİRE NUMARASI’NIN açık şekilde yazılarak/yazdırılarak ödenmesi gerekmektedir.  

7.Konutu vekâleten alacaklar için (EK-2)’de yer alan örneğe uygun noterce düzenlenmiş vekâletname,


Gerekli hassasiyeti göstereceğiniz umudu ile konutunuzun hayırlı olmasını diler, yeni yuvanızda sağlık ve mutluluklar temenni ederiz.


TESLİM PROGRAMI:


28.01.2013A-01 Blok 

29.01.2013A-02 Blok 


Teslimatlar 10:00 - 12:00  ile 13:00 - 16:30 saatleri arasında olacaktır.


NOT: Konut Teslim Merkezi: A-01 Blok 


Geri Dön