24 / 04 / 2024

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir ulaşım!

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir ulaşım!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Bahçeşehir

Vadi Tepe Bahçeşehir projesi Kiptaş tarafından hayata geçiriliyor. Yarın satışa çıkacak olan projenin dairelerinin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 liradan başlıyor. Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir ulaşım krokisini haberimizde inceleyebilirsiniz...



Kiptaş  Vaditepe Bahçeşehir   Evleri, İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve  KİPTAŞ  Genel Müdürü İsmet Yıldırım’ın katılımıyla 23 Ekim Çarşamba günü düzenlenecek basın toplantısında satışa çıkacak.  Kiptaş  Genel Müdürlüğü'nde düzenlenecek olan lansman saat 10.30'da başlayacak.


18 yıllık deneyimi ile hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekleyen Kiptaş, İstanbul Bahçeşehir'de Vadi Tepe Bahçeşehir projesine hazırlanıyor. Yarın görücüye çıkacak olan Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir Evleri 4 bin adet konuttan oluşacak şekilde tasarlanıyor. Dairelerin bulunduğu bloklar ise 5 ve 20 kattan meydana gelecek. Ayrıca Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir projesinde daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak inşa edilecek. 


Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir fiyatları!


Projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lira ile 2 bin 800 lira arasında değişiyor. Kiptaş, Vadi Tepe Bahçeşehir Konutları'nın ödeme planı için özel kampanyalar sunacak. Ayrıca daire ödemelerinde düşük faiz imkanı ile banka kredili taksitli ödemeler de yapılabilecek.


Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir ulaşım!



Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir ulaşım!



Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir ulaşım bilgileri için detayları aşağıdaki iletişim numarasından öğrenebilirsiniz:


Telefon : 0 212 428 88 00

Web Adresi : http://vaditepebahcesehir.com/


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön