25 / 04 / 2024

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir 23 Ekim'de satışta!

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir 23 Ekim'de satışta!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Bahçeşehir

Kiptaş imzasıyla hayata geçirilecek Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir 23 Ekim'de satışta. Projenin yarın yapılacak lansmanı İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın katılımıyla düzenlenecek...




18 yıllık deneyimi ile yaşama kattığı projelerine bir yenisini daha ekleyen Kiptaş, İstanbul Bahçeşehir'de  Vaditepe Bahçeşehir  projesine hazırlanıyor.  Kiptaş  Vaditepe Bahçeşehir 23 Ekim'de satışta.


Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir 23 Ekim'de satışta!


Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir  Evleri, İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve  KİPTAŞ  Genel Müdürü İsmet Yıldırım’ın katılımıyla 23 Ekim Çarşamba günü düzenlenecek basın toplantısında satışa çıkacak. Kiptaş Genel Müdürlüğü'nde düzenlenecek olan lansman saat 10.30'da başlayacak.



 Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir 23 Ekim de satışta!



Yarın görücüye çıkacak olan Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir Evleri 4 bin adet konuttan oluşacak şekilde tasarlanıyor. 4 bin dairenin bulunduğu bloklar ise 5 ve 20 kattan meydana gelecek. Ayrıca Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak inşa edilecek. 


Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir fiyatları!


Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir fiyatları metrekare bazında 2 bin 500 lira ile 2 bin 800 lira arasında değişiyor. Kiptaş, Vaditepe Bahçeşehir Konutları'nın ödeme planı için özel kampanyalar sunacak. Ayrıca daire ödemelerinde düşük faiz imkanı ile banka kredili taksitli ödemeler de yapılabilecek.


Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir iletişim bilgileri!

Telefon : 0212 510 98 98

Web Adresi : http://vaditepebahcesehir.com/


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön