27 / 04 / 2024

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri fiyat listesi!

 Kiptaş Vaditepe Göl Evleri fiyat listesi!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri fiyat listesine göre daireler 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede kapalı havuz, spor sahaları, mini golf, yürüyüş yolları, bay-bayan fitness salonu ve oyun alanları gibi sosyal seçenekler bulunuyor.



Kiptaş Vaditepe Göl Evleri projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yer alıyor. Toplam 357 konut ve 52 ticari üniteden oluşan proje toplam 100 bin metrekarelik inşaat alanında yükseliyor.


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri projesi toplam 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projedeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri projesi 4 bin konuttan meydana gelen Vaditepe Bahçeşehir'in 3. etabı olarak yükseliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 69 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri projesinde mini golf, yürüyüş yolları, bay-bayan fitness salonu ve oyun alanları, kapalı havuz, spor sahaları bulunuyor. Projede irma bünyesinde 24 ay 0 faiz uygulanırken,banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay banka faiz oranları ile vadelendiriliyor.


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri projesi Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, 3 Köprü ve Kanal İstanbul'un güzergahına yakın,  Marmaray   ve metro hattının yanında yükseliyor.


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri fiyat listesine göre daireler 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki daireler Eylül ayı 2017 yılında teslim edilecek.


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri iletişim

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön