19 / 04 / 2024

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri nerede?

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri nerede?

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Dairelerin büyüklükleri 69 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiklik gösteren Vaditepe Göl Evleri 18 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Kiptaş Vaditepe Göl Evleri nerede?



Vaditepe Göl Evleri 357 tane daire ve 52 tane ticari birimden meydana geliyor. Ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit yapılan proje  Kiptaş  imzası taşıyor.


"Kiptaş Vaditepe Göl Evleri nerede?" sorusuna İstanbul Başakşehir - Bahçeşehir yanıtını verebiliriz. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen proje 100 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.


Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir 'de banka kredisiyle 120 ay vade imkanı ile konut sahibi olabilmek mümkün. Projenin 2017 yılı Eylül ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


Oyun alanları, spor sahaları, yürüyüş yolları, bay-bayan fitness salonu, mini golf, kapalı havuz gibi sosyal donatı alanlarına yer verilen Vaditepe Göl Evleri 18 bin 500 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Projede alanları 69 metrekare ile 234 metrekare arasında farklılık gösteren daire seçenekleri mevcut.


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri nerede?

Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri konum olarak 3 Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı güzergahına yakın bir bölgede,  Marmaray   ve metro hattının yanı başında, TEM Otoyolu'nun başında bulunuyor. 


Adres: Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri iletişim

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön