26 / 04 / 2024

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri satılık!

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri satılık!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen proje Vaditepe Bahçeşehir'in 3. etabı olarak hayata geçiriliyor.



Lansmanı yarın yapılacak olan  Kiptaş  Vaditepe Göl Evleri satılık daire fiyatları henüz açıklanmadı. Teslimlerinin 30 ay son yapılması öngörülen proje 26 bin metrekarelik Bahçeşehir Göleti manzarasına sahip.


Toplam 4 bin adet konuttan meydana gelen Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. ve lüks etabı olarak hayata geçirilen Vaditepe Göl Evleri Kiptaş imzası taşıyor. Projede konutların yanı sıra cadde dükkanlarına da yer veriliyor.


Başakşehir Vaditepe Göl Evleri misafir otoparkı, mini golf sahası, bay - bayan fitness salonu, kapalı çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu, araç şarj üniteleri, kapalı otopark gibi sosyal yaşam alanlarından oluşuyor.


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje 300 bin metrekarelik Bahçeşehir Park rekreasyon alanı yükseliyor. 


Vaditepe Göl Evleri iletişim

Tel: 0850 205 45 65

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön