27 / 04 / 2024

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri ulaşım!

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri ulaşım!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Kiptaş vaditepe Göl Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'na yakın bir bölgede yer alıyor. Binres İnşaat imzası taşıyan projede 352 adet konut bulunuyor.



Konut fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteren Vaditepe Göl Evleri 'nde banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Proje 18 bin 500 metrekare alan üzerine yayılıyor. 


Lansmana özel fırsatları devam eden Vaditepe Göl Evleri 'nde firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit seçeneği ile konut sahibi olunabiliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 69 ile 234 metrekare arasında değişiyor. 


Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşuyor.  Kiptaş  güvencesiyle inşa edilen projede 357 tane daire ve 52 tane ticari ünite mevcut.


Vaditepe Göl Evleri Başakşehir'de bay-bayan fitness salonu, mini golf alanı, kapalı havuz, oyun alanları, spor sahaları, yürüyüş yolları gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. Proje 100 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri ulaşım!

İstanbul Bahçeşehir'de yer alan Vaditepe Göl Evleri  Marmaray  ve metro hattının yanı başında, 3. Havalimanı, 3 Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul'a yakın mesafede, TEM Otoyolu'nun başında hayata geçiriliyor. 


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri ulaşım : Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul


Vaditepe Gölevleri satış ofisi 

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön