29 / 03 / 2024

Kiptaş Vaditepe Gölevleri projesi!

Kiptaş Vaditepe Gölevleri projesi!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

TEM Otoyolu'nun başında bulunan Kiptaş Vaditepe Gölevleri projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Projede yer alan konutların alanları 69 ile 234 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.



Kiptaş  Vaditepe Gölevleri  projesi 18 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Banka kredisi ile 120 ay vade avantajı sunulan projede daire fiyatları lansmana özel 199 bin TL'den başlıyor. 


Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Topalm 357 daire ve 52 ticari üniteden oluşan proje 100 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Teslimlerinin 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan Vaditepe Gölevleri  Kiptaş  Konutları 

bay-bayan fitness salonu, mini golf alanı, kapalı havuz, spor sahaları, yürüyüş yolları, oyun alanları gibi sosyal alanlardan meydana geliyor.


Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit yapılan Vaditepe Gölevleri Kiptaş tarafından İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 69 metrekareden başlıyor, 234 metrekareye kadar ulaşıyor.


Başakşehir Vaditepe Gölevleri  Marmaray  ve metro hattının yanında, Kanal İstanbul, Kuzey Marmara Otoyolu, 3 Köprü ve 3. Havalimanı'na yakın mesafede, TEM Otoyolu'nun ise başında yer alıyor.


Vaditepe Gölevleri nerede?

Satış ofisi adres: Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul


Kiptaş Vaditepe Gölevleri iletişim

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön