26 / 04 / 2024

KİPTAŞ'tan Bahçeşehir'de başka bir şehir : Vaditepe Bahçeşehir!

KİPTAŞ'tan Bahçeşehir'de başka bir şehir : Vaditepe Bahçeşehir!

Firma: Kiptaş

Proje: Vaditepe Bahçeşehir

Bahçeşehir'de başka bir şehir sloganıyla yola çıkan KİPTAŞ, Vaditepe Bahçeşehir projesini 23 Ekim Çarşamba günü satışa sunuyor. KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir projesinde ön talep toplamaya başladı...




KİPTAŞ İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de bu yılın son projesini Vaditepe Bahçeşehir'i satışa çıkarıyor.  Vaditepe Bahçeşehir  projesi için ön talep toplamaya başlayan KİPTAŞ bu projede 4 bin adet daire, ticari ünite, cami, sosyal alanlar inşa ediyor.


KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir projesinde konut satışları 23 Ekim 2013 Çarşamba günü başlıyor. Vaditepe Bahçeşehir projesinde dev bir şehir inşa edecek olan KİPTAŞ Vaditepe'de konutları kampanyalı olarak satacak.


Dairelerin 100 metrekareden başlayarak tasarlandığı KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir'de 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir'de binalar 5 ila 20 kat arasında inşa ediliyor.


KİPTAŞ Bahçeşehir Vaditepe satış fiyatları metrekare olarak 2 bin 500 lira ile 2 bin 800 TL aralığında değişiyor. KİPTAŞ Bahçeşehir Vaditepe projesinde konutların ödemeleri banka kredisi ile uygun faizlar oranları üzerinden yapılabilecek.


Vaditepe  Kiptaş  iletişim

Tel : 212 510 98 98

Web : www.vaditepebahcesehir.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön