26 / 04 / 2024

KİPTAŞ'tan bin günde 10 bin konut!

KİPTAŞ'tan bin günde 10 bin konut!

İstanbul'un farklı semtlerinde her gelir grubuna hitap eden KİPTAŞ, son 25 yılda toplamda 10 bin konuta imza attı. Şirketin Çatalca'daki projesi dar gelirlilerden ilgi görüyor



İstanbul'un farklı semtlerinde her gelir grubuna hitap eden KİPTAŞ, son 25 yılda toplamda 10 bin konuta imza attı. Ekim 2013te Bahçeşehir'in merkezînde 4 bin konutluk Vaditepe projesine başlayan İBB iştiraki olan şirket, ardından 2015 yılının ilk yarısında aynı bölgede Binres İnşaat ile Vâditepe Gölevleri'ni, Alibeyköy'de ise Torunlar GYO ile yine 4 bin konutluk 5. Levent projesini lanse etti. 


Söz konusu projelerde orta ve dar gelirlilerle memurlara da hitap eden KİPTAŞ, 2016'ın ilk günlerinde hiç evi olmayan vatandaşlar için bu defa Çatalca'da yeni bir projeye imza atıyor. 2 bin 138 konuttan oluşan proje için ön talep süreci başladı. 


KİPTAŞ, böylece bin günde 10 bin konuta imza atmış oldu. Hafta başndan beri büyük talep gören proje nedeniyle KİPTAŞ gişelerinde uzun sıralar oluştu. 


Ödeme fırsatları ve daire fiyatları ile büyük ses getiren Çatalca Konutları projesi 6'şar katlı 180 bloktan oluşacak ve Büyükçekmece Gölü manzarasına sahip olacak. 


UCUZ KONUT KUYRUĞU


139 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılan dairelerin sözleşmesini imzalamadan önce 20 bin lira peşinat yatırılması gerekiyor. Alım için müracaat edenlerin bugüne kadar hiç daire sahibi olmama şartı da aranıyor.  Kiptaş  Çatalca Toplu Konutlarının alım şartları arasında; talep sahibinin T.C vatandaşı, reşit olması, İstanbul dahilinde tapulu ve/veya tapusuz oturmaya müsait bir konutu olmadığını belgelemesi öne çıkryor.


Konutlar ise 83 m2 (1058 adet) +85 m2 (1080 adet) toplam=2138 adet 85 m2 baz alınarak fiyatlandırıldı. 


Konutların ödeme şekli ise peşin veya KİPTAŞ'tan taksitli (20.000 lira peşinat +19.750 lira ilave peşinat (24.ayda) +24 ay vade )veya banka kredili olacak. 


KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, sundukları imkândan şartları uyan vatandaşların istifade etmeleri tavsiyesinde bulunarak, "KİPTAŞ'ın temel görev olarak bildiği vatandaşa uygun fiyatlı konut üretimi hizmeti devam ediyor. Böyle bir fırsat iyi değerlendirilmelidir" mesajı verdi. 


Yeni Akit




Geri Dön