19 / 03 / 2024

Kiptaş'tan dar gelirliye müjde!

Kiptaş'tan dar gelirliye müjde!

KİPTAŞ'ın 1472 adetlik sosyal konut projesinin tanıtımı yapıldı. Dar gelirliye muide! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Ağırlıklı hedefimiz dar gelirli. KİPTAŞ bundan sonra dar gelirliye konut üretecek" dedi.



İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ave AK Parti İstanbul İBB adayı Kadir Topbaş, KİPTAŞ Hadımköy Sosyal Konut projesi tanıtım programına katıldı. KİPTAŞ'ın Hadımköy'de inşa edeceği 1472 adet konutun tanıtım programında konuşan Topbaş, KİPTAŞ'ın bundan sonra rezidanslar yerine dar gelirliler için konut üreteceğini söyledi. 

Topbaş, "Ağırlıklı hedefimiz dar gelirler olmalıdır. Onların duasını almak bizim için önemli" dedi. İstanbul'da son 1 yıldır ikamet eden herkesin 18 Mart-4 Nisan tarihleri arasında müracaat edebileceği projede, konutların yanı sıra 48 derslikli bir okul, 1500 kişilik cami ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 


BİR YIL OTURAN... 


İstanbul'da son 1 yıldır ikamet eden herkesin 18 Mart-4 Nisan tarihleri arasında müracaat edebileceği projede, konutların yanı sıra 48 derslikli bir okul, 1500 kişilik cami ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 

Askeri bölgelere konut yapıldığı iddialarına yanıt veren Topbaş "Hadımköy'de 84 bin metrekare civarında bir alan satın alındı. Birileri şöyle söylüyor: askeri alanlar. Bugüne kadar KİPTAŞ ve belediye olarak askeri alanlarda yer alıp konut yapmadık. Hadımköy'de yaptığımız alan tamamen imarlı ve şahıs arazileri. Bedelleri ödenerek KİPTAŞ tarafından alınmış yerlerdir. Askeri bölge değildir"dedi. 


'BAŞA EV YIKMADIK' 


Siyasetin farklı noktaya çekildiği bir dönemden geçtiklerini ifade eden Topbaş, "Diğer siyasi parti mensupları, ilçeler ağırlıklı olmak üzere vatandaşlarımıza 'Bu partiyle devam ederseniz, evlerinizi yıkacaklar, başkalarına peşkeş çekecekler' diyorlar. Bu hikayeyi 2009'da dinledik. 10 yıldır Başkan olarak kimin evini başına yıktık?" diye konuştu. Vatandaşlara sahte Kadir Topbaş imzası bulunan tebligatlar gönderileceği yönünde duyum aldıklarını söyleyen Topbaş, "Bir duyum daha aldım. Sahte Kadir Topbaş imzasıyla evlere 'buraları boşaltın, yıkım var' gibi yazılar gönderileceğinden bahsediyor. Bu insanlık onuruna yakışır mı? Bu nasıl bir siyasettir" diye sordu. Evlerin büyük ilgi göreceği ifade edildi. 


Güneş


Geri Dön